Ο αστυνομικός Νικήτας Ανδρουλάκης σκοτώθηκε στην Κρήτη πέφτοντας σε μία λακκούβα που είχε ζητήσει ο πατέρας του να επισκευαστεί.

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας στην Κρήτη. Ένας αστυνομικός σκοτώθηκε εξαιτίας μία λακκούβας απέναντι από το σπίτι του στα Χανιά.

Ο Γιώργος Ανδρουλάκης έχασε το παιδί του στο σημείο που ο ίδιος είχε υποδείξει στη Δημοτική Αρχή ότι είναι επικίνδυνο.

Το συγκεκριμένο σημείο χωρίς να γνωρίζει το τραγικό «παιχνίδι» που του επεφύλαξε η μοίρα.

Ο κ. Γιώργος συγκίνησε με όσα είπε, καθώς στην ίδια λακκούβα που είχε υποδείξει, έχασε τον Νικήτα του.

Ο Νικήτας Ανδρουλάκης ήταν ένας νεαρός αστυνομικός που μετέβη στα Χανιά για να δει την οικογένειά του από την Αθήνα, όπου διέμενε.

Ο τραγικός πατέρας «άγγιξε» κάθε άνθρωπο, μιλώντας στο Κρήτη TV, για τη δική του τραγωδία.

Ακόμη μια τραγική πτυχή της υπόθεσης, είναι το γεγονός ότι η λακκούβα αποκαταστάθηκε μία ημέρα πριν από το 40ήμερο μνημόσυνο του παιδιού του, τον Απρίλιο του 2010.

Άνθρωποι που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα σε τροχαία, συγκλονίζουν με τις περιγραφές τους / Βίντεο: CRETETV Μάστιγα τα τροχαία δυστυχήματα στην Κρήτη

Συγκλονιστική όμως, ήταν και η Βαρβάρα Γιοράν, που έχασε τη Στέλλα της -αλλά και το Γιάννη, το φίλο του νεαρού κοριτσιού- την ώρα που περπατούσαν έξω από το Πολυτεχνείο Κρήτης στα Χανιά.

Τα δύο παιδιά παρασύρθηκαν από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας Γεωργιανός, σε μια τραγωδία που πριν από δύο χρόνια συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Η κ. Βαρβάρα μίλησε στην διάρκεια του τηλεοπτικού αέρα για τον δικό της «Γολγοθά», για τη δική της απώλεια, για τη δική της Στέλλα που δεν θα ξαναδεί.

«Είναι φονιάς αυτός που παρέσυρε τον πατέρα μου»

Τραγική είναι και η ιστορία ενός νεαρού κοριτσιού από τα Χανιά, της Τζωρτζίνας Παπαγρηγοράκη.

Η νεαρή μίλησε για τον πατέρα της που έχασε σε τροχαίο.

Αποκάλυψε τι συμβαίνει σε μια οικογένεια όταν χάνει το στήριγμα της τόσο ξαφνικά.

Η νεαρή Τζωρτζίνα Παπαγρηγοράκη περιέγραψε το τροχαίο του πατέρα της, ο οποίος παρασύρθηκε από βαρύ όχημα, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

«Είναι φονιάς, είναι φονιάς αυτός ο άνθρωπος, που την επόμενη μέρα της δικής μας τραγωδίας, ήταν ξανά στον δρόμο».

Τόνισε ότι «κάτι πρέπει να γίνει με την τιμωρία αυτών των οδηγών που πολλές φορές την επόμενη μέρα ακριβώς από ένα δυστύχημα είναι έτοιμοι να σκοτώσουν ξανά…».

pagenews.gr