Ένας κατάκοιτος ηλικιωμένος και η αδερφή του έζησαν στιγμές φρίκης στα χέρια τριών αδίστακτων κακοποιών που εισέβαλαν στο σπίτι τους για να τους ληστέψουν.

Οι κουκουλοφόροι ληστές που έβαλαν στο μάτι το σπίτι των δύο ηλικιωμένων αδερφιών στην Χαραυγή Αχαϊας δεν σεβάστηκαν ούτε την ηλικία τους, ούτε την κατάσταση της υγείας τους, ούτε το γεγονός ότι δεν πρόβαλαν καμία αντίσταση

Οι κακοποιοί έκαναν το νοικοκυριό των ανήμπορων θυμάτων τους φύλλο και φτερό, πήραν ότι πολύτιμο μπόρεσαν να ανακαλύψουν, χρήματατα και χρυσαφικά, κλείδωσαν τα δύο αδέρφια μέσα στο σπίτι και φεύγοντας, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο, γρονθοκόπησαν με σκληρότητα τη γυναίκα.

«Βάζει το στιλέτο εδώ… Ο πατέρας μου λέει τι θέλετε ρε παιδιά… Ε, παραδόθηκε ο άνθρωπος, τι να πει και τι να κάνει; Φέρτε λέει λεφτά, λίρες, χρυσαφικά…», δήλωσε η κόρη του ηλικιωμένου.

«Μπήκαν μέσα στη μία παρά τέταρτο απ΄το παράθυρο και μου βούλωσαν το στόμα… Εν συνεχεία με κράταγαν, έτσι εκεί πέρα, ο πένας πέταγε τα ρούχα, έψαχναν τα κομοδίνα, έψαχναν τα συρτάρια, όλα, ντουλάπες, δεν άφησε τίποτα»,  τόνισε  το θύμα της επίθεσης.

Τους ηλικιωμένους, ηλικίας 80 και 81 ετών, ανακάλυψε το επόμενο πρωί σε κακή κατάσταση ο μικρότερος αδερφός τους. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νοσηλεία, ενώ η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

star.gr