Στην απειρία της ομάδας του στάθηκε σε δηλώσεις του ο μπακ της Α.Ε.Κ., Μιχάλης Μπακάκης. 

Στο γεγονός πως η ομάδα του έχασε τη συγκέντρωσή της και τιμωρήθηκε από την ποιότητα της Μπάγερν στάθηκε ο Μιχάλης Μπακάκης, που μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά από το τέλος του σημερινού αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχάλη Μπακάκη στην κάμερα της Cosmote TV:

«Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Αντιμετωπίζαμε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο. Φάγαμε δύο γκολ σε μικρό χρονικό διάστημα. Έτσι είναι το Champions League. Χάσαμε για δύο λεπτά τη συγκέντρωσή μας και μας τιμώρησε η Μπάγερν. Γι’ αυτό είναι και τόσο μεγάλη ομάδα. Ευχαριστούμε τον κόσμο και θα προσπαθήσουμε για τη νίκη στο επόμενο ματς».

– Για τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του: «Δεχθήκαμε το πρώτο γκολ από αναμπουμπούλα στην περιοχή μας. Όταν τρως τέτοιο γκολ και όχι από κάποια οργανωμένη επίθεση, σε παίρνει από κάτω και το καταλάβατε ότι μας πήρε από κάτω από το γεγονός ότι στο 2ο γκολ έμεινε μόνος στην περιοχή μας ο Λεβαντόφσκι. Εμείς μαθαίνουμε ακόμη. Παίζουμε για πρώτη φορά σ’ αυτήν τη διοργάνωση. Παίζουμε με τους κορυφαίους. Συνολικά όμως, δεν μας έκανε πολλές φάσεις η Μπάγερν. Δώσαμε ό,τι είχαμε».