Διαγωνισμός Αστρονομίας: Έντεκα «αστέρια» από Ναύπακτο και Μεσολόγγι προκρίθηκαν στον τελικό

Μετά τα αποτελέσματα των 2 πρώτων φάσεων του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Αστρονομίας και Διαστημικής, δέκα μαθητές από τη Ναύπακτο και μία από το Μεσολόγγι προκρίθηκαν στην 3η και τελική φάση, η οποία θα διεξαχθεί στο Βόλο την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017. Οι μαθητές, κατά σειρά επιτυχίας, είναι:

Από τα Λύκεια, Αγγελίνα Μπανιά του 1ου ΓΕΛ Ναυπάκτου, Λαμπρινή Βασιλοπούλου του 2ου ΓΕΛ Ναυπάκτου και Φοίβος Κανταρτζής, Καραγιώργου Σοφία, Βασιλόπουλος Κώστας του 1ου ΓΕΛ Ναυπάκτου.

Από τα Γυμνάσια, Ξενοφών Δούρος του 3ου Γυμνασίου Ναυπάκτου, Παναγιώτα Ντόβα του 2ου Γυμνασίου Μεσολογγίου, Ιωακείμ Μαυρομύτης του 1ου Γυμνασίου Ναυπάκτου, Βίκυ Αποστολοπούλου του 3ου Γυμνασίου Ναυπάκτου, Έλενα Μπανιά του 2ου Γυμνασίου Ναυπάκτου και Φίλιππος Δούρος του 3ου Γυμνασίου Ναυπάκτου.

Η προετοιμασία όλων των παραπάνω μαθητών ξεκίνησε από τον Οκτώβριο και γινόταν κάθε Κυριακή απόγευμα στο χώρο του 3ου Γυμνασίου Ναυπάκτου από τον Αργύρη Δρίβα, Φυσικό του 3ου Γυμνασίου Ναυπάκτου και μέλος της Ερασιτεχνικής Εταιρείας Αστρονομίας Πάτρας «Ωρίων».

Συγχαρητήρια στους μαθητές και καλή επιτυχία στον τελικό!

aixmi-news.gr