Στον ισχυρό άνδρα της 24media, αποφάσισε να «δώσει» τα κλειδιά του Πήγασου ο επιχειρηματίας
Ιβάν Σαββίδης. Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, οι δυο άνδρες ήρθαν σε συμφωνία, εξέλιξη που σημαίνει ότι η επιχείρηση που «στήνει» στα media ο μεγαλομέτοχος του Π.Α.Ο.Κ., θα «τρέξει» με το management να είναι στα χέρια του Δημήτρη Μάρη.

Αν και το ρεπορτάζ αναφέρει ότι καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του κ. Σαββίδη έπαιξε η καλή γνώμη που έχει προσωπικά ο πρωθυπουργός ,Αλέξης Τσίπρας, για το αφεντικό της 24media, κανείς δεν παραβλέπει ότι ο κ. Μάρης, είναι συνέταιρος του πρώην μεγαλομετόχου του Πήγασου, Φώτη Μπόμπολα ,στη στοιχηματική εταιρεία Stoiximan.

Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από τα παραπάνω αξίζει να σημειωθεί ότι προχθές το βράδυ, είχε προγραμματιστεί συνάντηση του Ιβάν Σαββιδη, με σαράντα περίπου στελέχη του Πήγασου. Εκεί επρόκειτο να ανακοινωθεί το νέο οργανόγραμμα. Τελικά, το μόνο που ακούστηκε ήταν ότι το σύνολο των συμφωνιών θα επανεξεταστεί από μηδενική βάση, υπό την εποπτεία του Δημήτρη Μάρη.

Για την ιστορία και μόνο αξίζει να σημειωθεί ότι η κυβέρνηση είχε επιχειρήσει και κατά το παρελθόν να «εμπλέξει» στα media τον συγκεκριμένο επιχειρηματία. Την πρώτη φορά προτρέποντάς τον να συμμετάσχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του Μega και τη δεύτερη το Μέγαρο Μαξίμου επιχείρησε να δημιουργήσει ένα σχήμα που θα συμμετείχε στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες υπό τον κ. Μάρη. Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Μάρης έχει στην κυριότητά του τα ενημερωτικά sites ,news247.gr, sport24.gr, είναι μέτοχος στην ελληνική έκδοση της Huffington Post, ενώ κατέχει και το ραδιόφωνο 247 με διευθυντή τον Κώστα Αρβανίτη, πρώην διευθυντή του ραδιοφώνου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., «Στο Κόκκινο».

parapolitika.gr