Το Αγρίνιο θα επισκεφτεί, την Παρασκευή 9 Νοέμβρη 2018, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ  και πρώην Υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Δημήτρης Στρατούλης, όπου, με κλιμάκιο από μέλη της Ν.Ε. και της Πολιτικής Επιτροπής Αγρινίου, θα επισκεφτεί τη Δ.Ε.Η., το Νοσοκομείο Αγρινίου και το Δήμο Αγρινίου.

Συγκεκριμένα:

Η επίσκεψη στη Δ.Ε.Η. θα πραγματοποιηθεί στις 10:30’ π.μ. όπου θα συνομιλήσει με πολίτες-καταναλωτές, με εργαζόμενους και με το Δ/ντή του υποκαταστήματος, για ενημέρωση του μεγέθους του προβλήματος αδυναμίας εξόφλησης των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος και να καταθέσει τις θέσεις της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, για  ανθρώπινη μεταχείριση όσων πολιτών αδυνατούν, με  ευνοϊκές ρυθμίσεις πολλών μικρών δόσεων και αποφυγή αποκοπών ρεύματος.

Το Νοσοκομείο Αγρινίου θα το επισκεφθεί στις 11:30’ π.μ., όπου θα συνομιλήσει με τους εκπροσώπους των εργαζόμενων και των ιατρών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, αλλά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην παροχή υπηρεσιών υγείας προς την  Αιτωλοακαρνάνικη κοινωνία και θα παρουσιάσει τις θέσεις της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ για το Δημόσιο αγαθό της υγείας και την ανάγκη απρόσκοπτης πρόσβασης σε αυτήν όλων των πολιτών. Επίσης θα  έχει συνάντηση με το Διοικητή του νοσοκομείου.

Στις 13:00 συναντήθηκε με το Δήμαρχο Αγρινίου, για να συζητήσει για τα προβλήματα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αγρινίου.

Το Σάββατο, 10 Νοέμβρη, περιόδευσε στο Ξηρόμερο και συμμετείχε στις 10 το πρωί στη συνέλευση της ΛΑ.Ε. Ξηρομέρου με θέμα τις δημοτικές εκλογές.