Γνωστός συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ. αναζητείται τις τελευταίες ώρες καθώς φέρεται να εμπλέκεται σε περιστατικό με πυροβολισμούς σε αγροτική περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας.

Σύμφωνα με το policepress στο περιστατικό σημειώθηκε πριν από δύο ημέρες και φαίνεται πως ενεπλάκησαν άγνωστοι άνδρες οι οποίοι έφυγαν από το σημείο με όχημα που φέρεται να ανήκει στον πασίγνωστο συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ένας άγνωστος άνδρας περίπου 50 ετών πυροβόλησε άσκοπα στην αγροτική περιοχή Δρυμώνα Δήμου Θέρμου τουλάχιστον έξι φορές. Οι κάλυκες βρέθηκαν από ιδιώτη και παραδόθηκαν στις αρμόδιες αρχές.

Όπως αναφέρει το policepress ο άνδρας αποχώρησε από το σημείο με αυτοκίνητο το οποίο ανήκει σε συνδικαλιστή της ΕΛΑΣ ο οποίος δραστηριοποιείται στα νότια προάστια της Αττικής και κάνει συχνά πυκνά τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Οι αρχές αναζητούν τον συγκεκριμένο άνδρα-συνδικαλιστή στο πλαίσιο του αυτοφώρου ενώ διενεργείται προανάκριση για να διαπιστωθεί ποια ήταν η εμπλοκή του στο συμβάν και ποιος ήταν ο άνδρας ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο του και φέρεται να πυροβόλησε έξι φορές.

dikaiologitika.gr