Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου υποδέχθηκε τον Υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Πετρόπουλο Αναστάσιο με τον οποίο συνομίλησε για διάφορα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζομένους της περιοχής και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, θέτοντας τα αιτήματά της.

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος και τα μέλη του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου όπου με σχετικό υπόμνημα συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Σωματείο.

Ο Υφυπουργός Εργασίας από νωρίς επισκέφθηκε την Εταιρεία ΣΑΩ Α.Β.Ε.Ε. (ιχθυοκαλλιέργειες) στις Οινιάδες όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους και το Διοικητικό προσωπικό της Εταιρείας.

Το απόγευμα, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Ε.Κ.Μ. ο Υφυπουργός αναφέρθηκε αναλυτικά στο ασφαλιστικό σύστημα και αναπτύχθηκε ένας εποικοδομητικός διάλογος για όλα τα ζητήματα.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι Βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ.κ. Βαρεμένος Γιώργος και Τριανταφύλλου Μαρία και ο Γεν. Γραμματέας Νέας Γενιάς Παπαγεωργίου Παυσανίας, ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ν. Αιτ/νίας, ο Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ, ο Αν. Διοικητής Νοσοκομείου Μεσολογγίου, ο πρώην Δήμαρχος Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Κατσούλης Π., εκπρόσωποι του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας καθώς και εκπρόσωποι των Υπηρεσιών Σ.ΕΠ.Ε. και ΚΠΑ2 – ΟΑΕΔ Μεσολογγίου, πολίτες και μέλη των Σωματείων του Ε.Κ.Μ.

Η Διοίκηση του Ε.Κ.Μ.