Ο 21χρονος Κωνσταντίνος Καραδήμας αγωνίστηκε στην Α.Ε. Μεσολογγίου τη σεζόν 2015-2016 ενώ στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για τον Α.Ο. Ατρόμητο Αντιρρίου, όπου έμεινε ως τον Ιανουάριο του νέου έτους και από τις αρχές Ιανουαρίου μέχρι το τέλος της περσινής περιόδου στον Πανσουλιακό της ΕΠΣ Σερρών.

Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έμεινε ελεύθερος από την ομάδα των Σερρών, ωστόσο κατά την διάρκεια του καλοκαιριού έκανε ατομικές προπονήσεις στο γυμναστήριο και συμμετείχε σε διάφορα τουρνουά.

Κατά το παρελθόν είχε δοκιμάσει τη τύχη του σε δυο ομάδες στην Γερμανία και πιο συγκεκριμένα στην 4η κατηγορία, γνωστή και ως Regionalliga, όπου το επίπεδο είναι τεράστιο, απλά, λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων δε μπόρεσε να παραμείνει.

Σε μικρότερη ηλικία αγωνίστηκε σε όλα τα ηλικιακά τμήματα μεικτών ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας καθώς και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Πληροφορίες, του AgrinioTimes.gr κάνουν λόγο για προχωρημένες συζητήσεις με σωματεία της Αιτωλοακαρνανίας ενώ τις επόμενες ημέρες θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε περισσότερα για τη νέα ομάδα στην οποία θα συνεχίσει τη καριέρα του ο πολυτάλαντος νεαρός ποδοσφαιριστής.