Ακραία περίπτωση κληρικού ο Αμβρόσιος. Δεν είναι αποδεκτή η δημιουργία εντύπωσης ότι ο Κουρουμπλής θα συνομιλούσε ακόμη και με τον Μιχαλολιάκο, δηλώνει ο αντιπρόεδρος της Βουλής.

Ωστόσο διευκρίνισε ότι “από κει και πέρα, η καλλιέργεια εντύπωσης ότι θα μιλούσε (ο Κουρουμπλής) και με τον Μιχαλολιάκο και ότι έχει ευήκοον ους για την ακροδεξιά δεν είναι αποδεκτά”.

Ο Αμβρόσιος είναι περίπτωση ακραίου κληρικού” συνέχισε και είπε ότι το ποίμνιο δεν ανήκει σε μια παράταξη ή σε ένα κόμμα.

Σε σχέση με τη Novartis, χαρακτήρισε επαίσχυντο το νόμο περί ευθύνης υπουργών και σημείωσε ότι τώρα “ψάχνουν τρόπο για παραγραφή”.

Μετά την εμπειρία της οικονομικής κρίσης πού καταλήξαμε ως προς το πώς λειτούργησε ο νόμος περί ευθύνης υπουργών;” αναρωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Σημείωσε ότι επιχειρείται να δημιουργηθεί τοξικό κλίμα με τους δικαστές λέγοντας ότι όταν βάζουν κάτι στο αρχείο δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά σε αντίθετη περίπτωση είναι σκευωρία.

Σχολίασε και τη δήλωση Πικραμμένου ο οποίος έκανε λόγο για έργο πολιτικών. “Τί εννοεί; Ότι κάποιοι πολιτικοί κάθισαν και σκέφτηκαν πώς να εξοντώσουν τον Πικραμμένο; Είναι σοβαρό σκεπτικό αυτό;” είπε ο κ. Βαρεμένος. “Εάν επρόκειτο για σκευωρία, θα είχε και αποτέλεσμα” σχολίασε δηκτικά, στρέφοντας τα βέλη του κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δεν είναι τρόπος αυτός να βγαίνει η αξιωματική αντιπολίτευση να βγαίνει και να λέει θα κάνω μήνυση στους δικαστές. Ούτε στις χώρες της υποσαχάριας Αφρικής δεν γίνονται αυτά. Αν δεν είναι αυτό τρομοκρατία των δικαστών, τότε τί είναι;” υπογράμμισε.

news247.gr