Η φήμη για έναν μεγάλο καβγά ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και την Μπάγια Αντωνοπούλου στο περιθώριο της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 την Τρίτη 9 Οκτωβρίου, ο οποίος ακολουθήθηκε από έντονο παρασκήνιο για την τύχη της συμπαρουσιάστριας την ιστορικής εκπομπής.

Την εβδομάδα που ακολούθησε η Μπάγια Αντωνοπούλου δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή και η φημολογία για το μέλλον της αυξήθηκε. Την ίδια ώρα ο παρουσιαστής της δήλωνε ότι  η Μπάγια Αντωνοπούλου «είναι σε άδεια και ότι θα επιστρέψει στην εκπομπή».

Την αποκάλυψη όμως για το τι πραγματικά συμβαίνει έκανε η Ναταλία Γερμανού στην μεσημεριανή της εκπομπή στον ALPHA καθώς διάβασε μήνυμα από το πολύ στενό περιβάλλον της Μπάγιας, στο οποίο αναφερόταν η οριστική απόφαση της νεαρής παρουσιάστριας.

Η απόφαση για αποχώρηση από το Καλημέρα Ελλάδα είναι οριστική με τη μορφή της παραίτησης, παρά τις προσπάθειες του καναλιού να της αλλάξει γνώμη.

Η παρουσιάστρια φαίνεται να είναι πολύ στεναχωρημένη και η παραίτηση έρχεται ως κερασάκι στην τούρτα σε πράγματα που έχουν συμβεί στο παρελθόν και την ενοχλούσαν, σύμφωνα με όσα ανέφερε η Ναταλία Γερμανού.

dailymedia.gr