Από άλλου τον περιμέναμε… κι αλλού φαίνεται θα βρεθεί. Πάντως σε αυτή τη «μάχη» κάποιοι θα γίνουν… τούρκοι καθώς και τα δύο κανάλια θέλουν να εντάξουν τον Μάρκο Σεφερλή στο πρόγραμμά τους.

Στην αρχή της σεζόν ο ΑΝΤ1 είχε ανακοινώσει ότι βρισκόταν σε συναντήσεις και επαφές με τον Σεφερλή για να αναλάβει κάποια χιουμοριστική εκπομπή ενώ μάλιστα και ο ίδιος είχε αποκαλύψει πως είναι σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1.

Το σίγουρο είναι ότι ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε τα δικαιώματα προβολής των θεατρικών παραστάσεών του και θα μιλούσε μαζί του για την επόμενη σεζόν αλλά ξαφνικά… τσουπ σκάει ο ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του newsit.gr και του Γρηγόρη Μελά, ο σταθμός του Φαλήρου έχει προτείνει στον Σεφερλή μία χιουμοριστική, σατυρική εκπομπή με πολύ αυτοσχεδιασμό που το concept της ανήκει στη συνεργαζόμενη τούρκικη εταιρεία, την Acun Medya και προβάλλεται σε κανάλι της Τουρκίας.

Οι συναντήσεις μάλιστα στελεχών της τούρκικης εταιρείας και του Σεφερλή λένε πως βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο με τις δύο πλευρές να τα βρίσκουν ώστε η εκπομπή να κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Λόγω μάλιστα αυτού του concept και των επαφών με τον Μάρκο Σεφερλή λέγεται ότι «πάγωσε» το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» από τον ΣΚΑΪ.

Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μέσα στο μήνα και θα διαπιστωθεί ποιος από τους δύο, ΑΝΤ1 ή ΣΚΑΪ, θα συνεργαστεί με τον Μάρκο Σεφερλή που όπως φαίνεται θα βρεθεί ξανά στο τηλεοπτικό τοπίο…!

Άγγελος Αρτεμιάδης – tvnea.com