Παράπονα εκφράζουν οι επιχειρηµατίες – Ο Εµπορικός Σύλλογος έστειλε σχετικό έγγραφο στις διοικήσεις των τραπεζών – Στην Λ. Βύρωνος εντοπίζονται τα µεγαλύτερα προβλήµατα.

Προβληματική είναι η κατάσταση στην οδό Λόρδου Βύρωνος, όπου βρίσκονται δυο τραπεζικά υποκαταστήματα, τα οποία επισκέπτεται πολύς κόσμος καθημερινά.

Για το λόγο αυτό συχνά παρατηρείται κυκλοφοριακό κομφούζιο, όχι μόνο από πεζούς και ποδηλάτες, αλλά και από αυτοκίνητα και δίκυκλα που μπαίνουν στον πεζόδρομο, προκειμένου οι οδηγοί και οι επιβάτες να κάνουν τις συναλλαγές τους στις τράπεζες. Πολλές φορές η κυκλοφορία μπλοκάρει και παρόλο που είναι γνωστό ότι δεν επιτρέπεται η κίνηση αυτοκινήτων σε αυτό τον δρόμο, πολλοί είναι εκείνοι που δεν συμμορφώνονται.

Από την άλλη πλευρά παρατηρείται καθημερινά ένα πλήθος κόσμου να περιμένει κάτω από τον ήλιο την σειρά του για να κάνει συναλλαγές στο Α.Τ.Μ. Δεν υπάρχει ούτε ένα παγκάκι για να καθίσουν, τουλάχιστον οι ηλικιωμένοι, εκτός από εκείνο που τοποθέτησε εδώ και μερικά χρονιά ο δήμος. Σε ό,τι αφορά στην Εθνική Τράπεζα, διαθέτει μόνο τρία Α.Τ.Μ., εκ των οποίων το ένα βρίσκεται μέσα στο κτίριο της…

Βάσω Βήττα – Εφημερίδα ΑΙΧΜΗ – aixmi-news.gr