Το AgrinioTimes.gr, o Ρ/Σ Agrinio937 fm και η ελληνική εταιρεία MLS Multimedia προσφέρουν στους αναγνώστες του portαl και τους ακροατές του ραδιοφώνου ένα κινητό IQF200.

Όροι συμμετοχής στην προσφορά: Κάντε like ή κοινοποίηση πάνω στην ανάρτηση του διαγωνισμού, ώστε να μπείτε στην κλήρωση και να διεκδικήσετε το:   IQF200

Έναρξη διαγωνισμού: Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018

Λήξη και Κλήρωση: Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2018

Οι  νικητές ή οι νικήτριες θα ανακοινωθούν από τον Ρ/Σ Agrinio937 fm και το AgrinioTimes.gr τη Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2018 στις 14:00 μ.μ.

Η ελληνική εταιρεία MLS Multimedia ιδρύθηκε το 1989 στη Θεσσαλονίκη με στόχο την ανάπτυξη προϊόντων υψηλής τεχνολογίας με έμφαση στην καινοτομία. «Η καινοτομία και η τεχνολογία δε θα είχε κανένα νόημα εάν δεν έκανε τη ζωή μας πιο εύκολη: Making Life Simple»

Την πρώτη δεκαετία λειτουργίας της αναπτύσσει πολλαπλές εφαρμογές λογισμικού αλλά και προϊόντα firmware (software και hardware μαζί)ενώ παράλληλα οι έρευνες της στο χώρο της ασφάλειας και προστασίας κατά της παράνομης αντιγραφής λογισμικού οδηγούν στην πρωτοποριακή μέθοδο κλειδώματος των CD-Rom.

Το 1999, η Εταιρεία κατακτά το Χρυσό Πανευρωπαϊκό Βραβείο Τεχνολογίας ενώ τον Μάιο του 2001 εισάγονται οι μετοχές της στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Μετά την κυκλοφορία της πρώτης εφαρμογής αναγνώρισης φωνής και τεχνητής νοημοσύνης το 2000, η MLS λανσάρει στην ελληνική αγορά τον καινοτόμο πλοηγό  MLS Destinator Talk&Drive™ το 2006, που συνδυάζει πλοήγηση με αναγνώριση φωνής ενώ, παράλληλα επεκτείνει τις εργασίες της και στο εξωτερικό και εξάγει στην Τουρκία, Σαουδική Αραβία, Ιορδανία, Χιλή, Μαρόκο και Κύπρο.

Από το 2010, η Εταιρεία εστιάζει στην έρευνα και στο σχεδιασμό νέων τεχνολογιών, δημιουργεί διαδραστικούς πίνακες που τοποθετούνται σε σχολεία στην ελληνική επικράτεια.

Το 2012  αποτελεί σταθμό για την ιστορία και το μέλλον της Εταιρείας με την κυκλοφορία του πρώτο της κινητού τηλεφώνου MLS IQTalk, το πρώτο ελληνικό Smartphone που ενσωματώνει τεχνολογίες αναγνώρισης φωνής και τεχνητής νοημοσύνης και  ανοίγει το δρόμο για ένα μέλλον όπου όλα γίνονται με τη φωνή.

Η Εταιρεία ακολουθεί τις τεχνολογικές εξελίξεις αξιοποιώντας την τεχνογνωσία των περασμένων ετών και διαθέτει στο καταναλωτικό κοινό το 2013 το πρώτο της τάμπλετ.

Το 2015 κυκλοφορεί στην αγορά την πρώτη ολοκληρωμένη Android Smart τηλεόραση στην οποία είναι ενσωματωμένη η MAIC.

Αποτελεί έναν καινούργιο κλάδο δραστηριοποίησης της Εταιρείας και εντάσσεται στα πλαίσια της πολιτικής της Εταιρείας για διεύρυνση της γκάμας των εμπορευόμενων προϊόντων προκειμένου να καλύψει περισσότερες ανάγκες των καταναλωτών στο χώρο της οικιακής ψυχαγωγίας.

Το όνομα της είναι συνυφασμένο με καινοτομικά προϊόντα τεχνολογίας, πολλά από τα οποία είναι μοναδικά στο είδος τους, που βρίσκουν εφαρμογή σε όλα τα πεδία όπου χρησιμοποιούνται υπολογιστικές συσκευές, από την αυτοκίνηση και την εκπαίδευση έως το γραφείο και την ψυχαγωγία.