Μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα μηνών, με κλειστά σκοπευτήρια και έλλειψη προπονήσεων των αθλητών λόγω της πανδημίας,το ξεκίνημα των μεγάλων αγώνων μας βρήκε έτοιμους.

Το σαββατοκύριακο 13 και 14 Ιουνίου ήταν πλούσιο σε μετάλλια και συγκεκριμένα το Σάββατο στα Γιάννενα στο αγώνισμα τυφεκίου 200μ,ο αθλητής μας Λαμπράκης Πολύβιος στην κατηγορία κλειστών σκοπευτικών (διόπτρα) έφερε την καταπληκτική συγκέντρωση των 5 βολών σε κύκλο 4,3 εκατοστών κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.

Ο Λαμπρακόπουλος Παναγιώτης μας έφερε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των ανοιχτών σκοπευτικών με ένα όπλο κατασκευής του 1942.

Την επόμενη μέρα Κυριακή, στο σκοπευτήριο Αρόης στην Πάτρα διεξήχθη αγώνας πρακτικής σκοποβολής επιπέδου 2 (αγώνισμα με χρόνο,κίνηση και πολλαπλούς στόχους) στο οποίο ο αθλητής μας Γεωργίου Νίκος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Production.

Είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε να διδάσκουμε σκοποβολή παρ’όλες τις αντίξοες συνθήκες. Τα συγχαρητήριά μας στους αθλητές μας και πάντα επιτυχίες.