Ο 40χρονος επρόκειτο να μεταχθεί σε άλλη φυλακή – Από τον ιατρικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι είχε καταπιεί 15 «αυγά» με ηρωίνη

Καθημερινό φαινόμενο τείνουν να γίνουν τα περιστατικά με κρατούμενους των φυλακών Αγίου Στεφάνου στηνΠάτρα, οι οποίοι καταπίνουν ποσότητες ναρκωτικών για να τις πουλήσουν σε συγκρατούμενούς τους στα σωφρονιστικά καταστήματα όπου πρόκειται να μεταχθούν.

Λίγες ημέρες μετά τον κρατούμενο που διαπιστώθηκε ότι είχε καταπιεί 61 συσκευασίες με κοκαΐνη, ηρωίνη και κάνναβη, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών μετέφεραν στο νοσοκομείο έναν 40χρονο αλλοδαπό έγκλειστο που εκτίει ποινή κάθειρξης για ναρκωτικά και επρόκειτο να μεταχθεί σε άλλη φυλακή, καθώς είχαν πληροφορίες ότι είχε κάνει το ίδιο.

Πράγματι, αποκαλύφθηκε από τον ιατρικό έλεγχο ότι είχε καταπιεί 15 «αυγά» με συνολικά 31,7 γραμμάρια ηρωίνης και ένα γραμμάριο κάνναβης, τα οποία απέβαλε και επέστρεψε στο κελί του. Σε βάρος του 40χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Μάνος Τσαγκαράκης – protothema.gr