«Μια ιδέα μπορεί να γεννήσει μια καλύτερη ιδέα! Μια πρόταση μπορεί να συζητηθεί και να φέρει καρπούς και πρακτικά αποτελέσματα.

Δημοσιεύουμε τις προτάσεις του Συμβουλίου Κοινότητας Μεσολογγίου για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου 2020-2023.

Το παρακάτω αποτέλεσμα προέκυψε μετά από διαλογική συζήτηση μεταξύ των μελών του Συμβουλίου και ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους πολίτες να στείλουν τις προτάσεις τους.

Ευχαριστούμε όσους ανταποκρίθηκαν στον κάλεσμα.

Παραθέτουμε τα αποτέλεσμα της συμπλήρωσης του Ερωτηματολογίου, όπως κατατέθηκαν στην αρμόδια Υπηρεσία Προγραμματισμού του Δήμου μας και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο.

Όσοι, διαβάζοντας το δημοσίευμα, επιθυμούν να στείλουν περαιτέρω προτάσεις, ιδέες, παρατηρήσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας ηλεκτρονικά στο [email protected] και τηλεφωνικά στο 6978539302.

Οι μέρες που περνάμε είναι πρωτόγνωρες και δύσκολες. Οφείλουμε να σεβόμαστε τις οδηγίες από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και παραμένουμε αισιόδοξοι και δημιουργικοί! Μένοντας σπίτι συμβάλλουμε στην μη διασπορά του ιού! Προστατεύουμε τις ευπαθείς ομάδες, τον φόρτο εργασίας στο σύστημα υγείας, τους οικείους μας, τον εαυτό μας»!