Ο Κώστας Πλιάτσικας και το sdna.gr γράφουν για τα μεταγραφικά «θέλω» της ομάδας του Αγρινίου από το παζάρι του Ιανουαρίου και το αργεντίνικο homework.

Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη. Κι από όρεξη, άλλο τίποτα στον Παναιτωλικό το τελευταίο διάστημα.Η ομάδα του Αγρινίου κινείται σε τροχιά πεντάδας έπειτα και από τη νίκη που σημείωσε επί του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Κι όσο κι αν ο μεγαλομέτοχος, Φώτης Κωστούλας, ο κόουτς, Τραϊανός Δέλλας και τα άλλα παιδιά, φροντίζουν να κρατούν χαμηλούς τόνους, το ευρωπαϊκό δέλεαρ είναι μεγάλο και κυκλοφορεί ολοένα και πιο έντονα των τειχών.

Μια φορά, η «παραγγελιά» που έχει φύγει προς την πιάτσα των ατζέντηδων σχετικά με την μεταγραφική ενίσχυση από το παζάρι του Ιανουαρίου περιλαμβάνει τέσσερις παίκτες. Σε ποιες θέσεις; Το sdna έχει το ρεπορτάζ.

Έχουμε και λέμε: αριστερός μπακ, αριστερός εξτρέμ, κεντρικός χαφ κι ένας επιθετικός, την ώρα που κάποια από τα βιογραφικά παικτών που εξετάζουν τις τελευταίες ημέρες στο Αγρίνιο, είναι…made in Argentina.

Χώρα από την οποία παραδοσιακά αρέσκονται να ψωνίζουν τα «καναρίνια».