Δολοφονία Κέρκυρα: Την ώρα που η κηδεία της 28χρονης αδικοχαμένης Αγγελικής Πέτρου (Αντζελίνα για τους αγαπημένους της) είναι σε εξέλιξη στην Αλβανία,  έρχονται στο φως της δημοσιότητας οι δηλώσεις της αδερφής της από την Αλβανία και προκαλούν οργή. 

Όπως είπε η αδερφή της Αγγελικής από το δεύτερο γάμο της μητέρας της η Αγγελική υπέφερε δίπλα στον πατέρα της. Δεν έφευγε από δίπλα του γιατί ένιωθε ότι είναι χίλια κομμάτια.

«Την είχε 12 χρόνια σα να είναι γυναίκα του.  Η Αγγελική δεν είχε πεθάνει, είχε χάσει τις αισθήσεις της και εκείνος την έθαψε ζωντανή. Είναι ένα ζώο, δεν είναι πατέρας αυτός» είπε μεταξύ άλλων στο news24 της Αλβανίας.

Τι είχε εξομολογηθεί στην αδερφή της η Αγγελική  στο παρακάτω βίντεο:

«Θόλωσα, δεν ήμουν εγώ εκείνη τη στιγμή»

«Κάποια στιγμή θόλωσα, δεν ήμουν εγώ εκείνη την ώρα. Δεν έβλεπα τίποτα πια. Τη χτύπησα με το σίδερο και μετά πήδηξε από το παράθυρο, πήδηξα κι εγώ. Ήμουν άλλος. Ακόμα και τώρα κάθομαι και σκέφτομαι τι συνέβη».

Όπως λέει ο πατέρας της, την βρήκε στο πίσω μέρος της αυλής σοβαρά χτυπημένη και πεσμένη στο έδαφος. Όταν τον είδε, του είπε: «Μπαμπά φεύγω, σε αγαπάω πολύ. Θέλω να με αγκαλιάσεις λίγο. Της είπα ‘έρχομαι μαζί σου κόρη μου’. Την κρατούσα αγκαλιά και μου έλεγε ‘κρυώνω μπαμπά’».

Στη συνέχεια, ο 52χρονος δήλωσε ότι καθάρισε το σπίτι, έκαψε κάποια από τα ρούχα του και προσωπικά αντικείμενα της 29χρονης, ενώ πέταξε το κινητό της στην αυλή της νονάς της. Όταν ρωτήθηκε για ποιο λόγο έθαψε τη σορό της κόρης του, απάντησε ότι «δεν ήθελα να την αφήσω έξω για τα ζώα.

Την έβαλα πρόχειρα εκεί». Τόνισε ακόμη ότι ήταν αρκετά σοκαρισμένος που δεν μπορούσε να τηλεφωνήσει σε κανέναν. «Δεν ήξερα τι ήταν σωστό και τι λάθος. Με πήραν τηλέφωνο και πήγα εγώ στην αστυνομία. Δεν μπορούσα να μιλήσω, μετά πήγαμε σπίτι».

neaselida.gr