Θετικός στον κορωνοϊό ο Αντόνιο Μπαντέρας

Ο Αντόνιο Μπαντέρας βρίσκεται σε καραντίνα και βρέθηκε θετικός στο τεστ για κορωνοϊό. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail ο Ισπανός ηθοποιός Αντόνιο Μπαντέρας (Antonio Banderas) βρέθηκε θετικός σε τεστ για τον κορονοϊό. Ο 60χρονος ηθοποιός γνωστός για τους ρόλους του στις ταινίες «Desperado» και «The Mask of Zorro» ανακοίνωσε τη διάγνωση με ανάρτησή του στο Instagram.  

Ο ηθοποιός ανεβάζοντας μια φωτογραφία του για τα 60α του γενέθλια αποκάλυψε στα ισπανικά ότι βρίσκεται σε καραντίνα, νοσεί με Covid-19 και έχει ελαφριά συμπτώματα κόπωσης. Στην ανάρτησή του δεν αναφέρει το πώς και πού κόλλησε τον κορονοϊό, αλλά αναφέρει ότι έχει την πεποίθηση ότι θα το ξεπεράσει σύντομα. Ο Αντόνιο Μπαντέρας ανέφερε επίσης ότι βρίσκεται σε καραντίνα και θα περάσει αυτό τον χρόνο διαβάζοντας και γράφοντας.

Τέλος γράφει: «Θα συνεχίζω να κάνω σχέδια για να δώσω περαιτέρω νόημα στα 60 μου χρόνια, στα οποία έφτασα φορτωμένος με επιθυμία και ενθουσιασμό. Μια δυνατή αγκαλιά σε όλους».

Ο Αντόνιο Μπαντέρας έχει μιλήσει δημόσια για το έμφραγμα του μυοκαρδίου που έπαθε πριν από 3 χρόνια, ενώ έφτιαχνε πρωινό στο σπίτι του στην Αγγλία. Το περιστατικό ήταν ήπιας μορφής και μια μέρα αργότερα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. «Όταν σου συμβαίνει κάτι τέτοιο, έρχεσαι αντιμέτωπος με τον θάνατο, αλλάζει η οπτική που βλέπεις τα πράγματα» είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο ηθοποιός.

Σύντομα κατανόησε τι είναι πιο σημαντικό στη ζωή του: «Η οικογένεια, οι φίλοι και το να επανέλθω υποκριτικά στο επίπεδο που ήμουν κάποτε». Ο Ισπανός ηθοποιός νιώθει ευτυχισμένος στο πλευρό της Ολλανδής συντρόφου του, Nicole Kimpel, η οποία εργάζεται ως οικονομική σύμβουλος, ενώ διατηρεί άριστες σχέσεις με την πρώην σύζυγό του, Μέλανι Γκρίφιθ (Melanie Griffith). «Η Μέλανι δεν είναι πλέον σύζυγός μου, αλλά είναι η καλύτερή μου φίλη. Θα την αγαπώ μέχρι να πεθάνω», είχε πει ο Μπαντέρας.

ethnos.gr