Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Π.Α.Ο.Κ., καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, Νότης Τσίντογλου, ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του Δικεφάλου στη δεκαετία του 1950.

Φτωχότερη είναι από σήμερα η οικογένεια του Π.Α.Ο.Κ., καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο Νότης Τσίντογλου, ο οποίος υπήρξε ένας σπουδαίος άνθρωπος αλλά και μεγάλος παίκτης του Δικεφάλου, που φόρεσε την φανέλα των «ασπρόμαυρων» από το 1947 ως το 1960.

Ο Νότης Τσίντογλου, για 13 ολόκληρα χρόνια τίμησε την φανέλα του Π.Α.Ο.Κ. όσο λίγοι, μέλος του Δικεφάλου της χρυσής εποχής (1953-1957), ενώ είχε αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στην Τούμπα (σ.σ. φιλικό την ημέρα των εγκαινίων) στις 6/9/1959 με αντίπαλο την Α.Ε.Κ.

Όπως έγινε γνωστό πριν λίγο, η κηδεία του θα γίνει σήμερα σε κλειστό οικογενειακό κύκλο λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊου.

Πρόσφατα, στην ταινία για τα 90 χρόνια του Π.Α.Ο.Κ. που δημιούργησε ο αείμνηστος Νίκος Τριανταφυλλίδης, είχε κάνει τους πάντες να βουρκώσουν, όταν προς το κλείσιμο της ταινίας, είχε σημειώσει:

«Ξέρεις ποιο τραγούδι μου αρέσει και το ακούω; “Ας ξαναγινόμασταν και πάλι πιτσιρίκι”, ειλικρινά, όχι για τίποτα άλλο, στον Π.Α.Ο.Κ. να έπαιζα… πολύ θα το ήθελα…».

sdna.gr