Γ. Βαρεμένος: «Αλαλούμ και φταίχτης» στα Μέσα Μεταφοράς

Για τους εργαζόμενους στα λεωφορεία που βρίσκονται σε αντίξοες συνθήκες αναφέρθηκε  ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Γιώργος βαρεμένος, μέσα από σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε.

Όταν το επιτελικό κράτος πατάει τα κορδόνια του με αποτέλεσμα εν προκειμένω την μεγάλη ταλαιπωρία των επιβατών των μέσων μαζικής μεταφοράς, τότε ο λουόμενος πρωθυπουργός δεν γνωρίζει τίποτα για τον «φόνο» και ο αρμόδιος υπουργός κ. Καραμανλής εντοπίζει τον δράστη στο πρόσωπο των εργαζομένων και των αδειών τους.

Όχι φυσικά στον κακό προγραμματισμό και τον δεξιό φαβοριτισμό που έχει ως αποτέλεσμα την απασχόληση των δικών τους παιδιών σε αλλότρια καθήκοντα. Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία που κάτω από αντίξοες συνθήκες, δεν έπαψαν με κίνδυνο της υγείας τους να εξυπηρετούν το κοινό στη δεδομένη στιγμή δεν αξίζουν ούτε όσο ένα κλικ του Κ. Μητσοτάκη δίπλα στον Τομ Χανκς.

Ο κ. Καραμανλής ζήτησε συγνώμη και υποσχέθηκε προσλήψεις οδηγών. Θέλω να πιστεύω ότι η συγνώμη είναι ειλικρινής και θα συνοδευτεί με πράξεις που θα αναβαθμίζουν τις υπηρεσίες των δημοσίων επιχειρήσεων προς το επιβατικό κοινό και δεν θα συμβάλλουν στην δυσφήμιση των επιχειρήσεων αυτών με ανομολόγητους σκοπούς.