Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο., Βαγγέλης Γραμμένος ταξίδεψε στη σερβική πρωτεύουσα με τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Αθλητισμού, για τις υποψηφιότητες του EURO 2028 και του Μουντιάλ του 2030. Η ανακοίνωση της Ε.Π.Ο.:

«Εκπροσωπώντας την Ελληνική Ποδοσφαρική Ομοσπονδία, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Ευάγγελος Γραμμένος συνόδευσε σήμερα στο Βελιγράδι τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα και τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη και συμμετείχε στην τετραεθνή συνάντηση Σερβίας, Ελλάδας, Βουλγαρίας και Ρουμανίας στο υψηλότερο επίπεδο, αυτό των πρωθυπουργών, υπουργών αθλητισμού και προέδρων των ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών, με θέμα την κοινή υποψηφιότητα των τεσσάρων βαλκανικών χωρών στη διεκδίκηση της διοργάνωσης της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2030 ή του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος του 2028. 
Συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της οργάνωσης της διεκδίκησης και για την αρτιότερη προετοιμασία της, συμφωνήθηκε η δημιουργία 16μελούς επιτροπής που θα απαρτίζεται από 4 μέλη από κάθε χώρα, δύο εκ των οποίων θα προέρχονται από κυβερνητικούς φορείς και δύο από την κάθε εθνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία. 

Επόμενες σχετικές συναντήσεις των 4 χωρών ορίστηκαν στη Σόφια τον προσεχή Φεβρουάριο και στη Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο του 2019».