Δεν τα κατάφερε το Μίνι 2005 στον ημιτελικό και ηττήθηκε με σκορ 57-60 στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου από το Πύρρο Αρταίων. Αυτή ήταν η πρώτη φετινή ήττα για το συγκεκριμένο τμήμα που σήμανε όμως και τον αποκλεισμό από το μεγάλο τελικό.

Η ομάδα του Μεσολογγίου δεν ξεκίνησε καλά το πρώτο ημίχρονο και βρέθηκε να κυνηγάει στο στο σκορ από νωρίς.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την Αρτινή ομάδα με σκορ 24-29.

Στη τρίτη περίοδο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ακόμη περισσότερο τη διαφορά η οποία έφτασε έως και το +10 (39-49) με τη λήξη της τρίτης περιόδου και όλα έδειχναν ότι η τελευταία περίοδος θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

Κι όμως οι μικροί αθλητές ξεκίνησαν αντεπίθεση στα τελευταία 6′ του παιχνιδιού και με συνεχόμενα τρίποντα του Παγούρα μείωσαν τη διαφορά στους 3 (57-60) με 20” να απομένουν και τη κατοχή της μπάλας.

Η επίθεση που επιχείρησε η ομάδα του Χαρίλαου δεν βρήκε στόχο και έτσι δεν ολοκληρώθηκε η ανατροπή με τη πρόκριση στο τελικό να πηγαίνει στο Πύρρο Αρταίων.

Οι διοικούντες Θα ήθελαν να συγχαρούν όλα τα παιδιά καθώς και το προπονητή τους κ. Σάββα Αραμπατζάνη για την απίστευτη πορεία τους μέχρι τον ημιτελικό της διοργάνωσης και για το μπάσκετ που έπαιξαν όλη τη χρονιά.

Είναι βέβαιοι ότι αν συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά το μέλλον τους ανήκει.

Επίσης, θέλουν να συγχαρούμε και το Πύρρο Αρταίων για τη χθεσινή του νίκη και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στο τελικό.

 

Οι πόντοι της ομάδας μας:
Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου: (Αραμπατζάνης) Κέκελος 4, Διαμαντόπουλος Ν. 6, Λιάπης, Φραίμης 19, Παγούρας 20(4), Γαρδίκης, Ντέκας, Τσώλος 3, Παπανικολάου, Διαμαντόπουλος Θ. 4, Πρεμέτης, Καλλιανέζος.