Μαμά: Η Σοφία έκανε πρόταση γάμου στον σύντροφό της – “Περιμένω το δαχτυλίδι, 5 χρόνια είμαστε μαζί”

Μία ιδιαίτερη στιγμή έζησαν οι παίκτριες και ο Μάρκος Σεφερλής στο μαγειρικό show του ΣΚΑΪ Η Μαμά μου Μαγειρεύει Καλύτερα από τη Δική Σου. Η Σοφία μίλησε για τον σύντροφό της, Τόλη, εκφράζοντας το παράπονό της ότι δεν της κάνει πρόταση γάμου, ενώ είναι ζευγάρι εδώ και 5 χρόνια.

Έτσι, η παίκτρια αποφάσισε να κάνει η ίδια μία έκκληση σε εκείνον μέσα από τη «Μαμά».

«Είμαστε μαζί 5 χρόνια, δεν μου έχει κάνει ακόμα πρόταση γάμου, τον παρακαλάω. Λέει ότι είμαι μικρή. Είχαμε πάει μία φορά σε ένα σούπερ μάρκετ και του έκανα εκεί πρόταση γάμου. Μου είπε: σήκω επάνω, μας βλέπει ο κόσμος. Μου είπε ότι είμαι μικρή ακόμα», είπε αρχικά με παράπονο η Σοφία.

«Τόλη, περιμένω το δαχτυλίδι. Είμαστε 5 χρόνια μαζί. Πλένω, μαγειρεύω, σκουπίζω, καθαρίζω, σφουγγαρίζω. Περιμένω την πρόταση γάμου, τι θα γίνει;», είπε στη συνέχεια η παίκτρια στη «Μαμά», απευθύνοντας έκκληση στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

Όταν ο Μάρκος Σεφερλής της είπε πως ελπίζει μέσω της εκπομπής να βοηθήσει το ζευγάρι να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, η Σοφία του απάντησε χαριτολογώντας: «Θα σε κάνω κουμπάρο μετά. Έχουμε διαλέξει τα πάντα και εκκλησία και παπά».

Πηγή: zappit.gr