Δύο περιστατικά στην Ακαρνανία

police123
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για ληστεία

Σχηματίστηκε, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας σε βάρος δύο αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το μεσημέρι, στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας, εισήλθαν από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα σε διαμέρισμα 89χρονης ημεδαπής και ασκώντας της σωματική βία, της αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (1.550) ευρώ και δύο βιβλιάρια τραπέζης. Δράστες αναζητούνται για να συλληφθούν.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο 92ο  χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον ίδιο και στο αυτοκίνητο του, βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη δύο ανήλικων ημεδαπών,          για κλοπή σε απόπειρα και τετελεσμένη
Συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δύο ανήλικοι ημεδαποί, ηλικίας 15 και 13 ετών, οι οποίοι αφαίρεσαν δύο ποδήλατα του Δήμου Πατρέων, ενώ νωρίτερα είχαν αποπειραθεί να αφαιρέσουν ένα σταθμευμένο μοτοποδήλατο.

Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, μια 42χρονη ημεδαπή, η οποία αφού εισήλθε σε καφετέρια, αφαίρεσε από πάγκο του καταστήματος, κινητό τηλέφωνο υπαλλήλου, αξίας (240) ευρώ.

Σύλληψη αλλοδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών,  με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο (2) ετών, για παράβαση περιορισμών διαμονής.

Αιφνίδιος θάνατος ημεδαπού
Σήμερα, το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, βρέθηκε νεκρός στα κρατητήρια της Υπηρεσίας τους, 29χρονος ημεδαπός, ο οποίος είχε συλληφθεί, χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, καθότι σε καφετέρια, αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο, αξίας 110 ευρώ, από 29χρονο ημεδαπό. Άμεσα ενημερώθηκε ο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ στον τόπο του συμβάντος μετέβη ιατροδικαστής της ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών και κλιμάκιο του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών. Από τα έως τώρα στοιχεία δεν προκύπτει εγκληματική ενέργεια και ο θάνατος οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθη, σήμερα νωρίς το πρωί, στον Πύργο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας 50χρονος ημεδαπός διότι κατείχε κυνηγετικό όπλο, χωρίς να έχει ανανεώσει τη άδεια κατοχής.