Με ΑΪΚ ή Γιουρόπα ο Παναθηναϊκός!

Με ΑΪΚ ή Γιουρόπα ο Παναθηναϊκός!Καλή κλήρωση προέκυψε για τον Παναθηναϊκό, στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι πράσινοι θα παίξουν με τον νικητή του ζευγαριού ΑΪΚ Στοκχόλμης (Σουηδία) – Γιουρόπα (Γιβραλτάρ).

Η ομάδα του Στραματσόνι θα δώσει τον πρώτο της αγώνα εκτός έδρας και πιο συγκεκριμένα στις 28 Ιουλίου, ενώ ο επαναληπτικός θα γίνει στο Απόστολος Νικολαΐδης, στις 4 Αυγούστου (πιθανώς αυτό να αλλάξει και ο Παναθηναϊκός να υποδεχθεί πρώτος την αντίπαλό του).

Η ΑΪΚ νίκησε 1-0 την αντίπαλό της από το Γιβραλτάρ (με γκολ στο 89′ παρακαλώ), στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση και τα πάντα θα κριθούν στην ρεβάνς. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός απέφυγε την Καμπάλα, η οποία ήταν και φέτος υποψήφια αντίπαλός του.

Η ομάδα της Στοκχόλμης (σουηδικός κορμός το ρόστερ) είναι… γνώριμή μας, καθώς πέρσι την είχε συναντήσει στα προκριματικά ο Ατρόμητος, με τον ελληνικό σύλλογο να θριαμβεύει (με όργια από Μαρσελίνιο-Ναπολεόνι) και να την πετά εκτός. Όσον αφορά την Γιουρόπα, το ρόστερ της αποτελείται ως επί το πλείστον από Ισπανούς.

Αυτή τη στιγμή το πρωτάθλημα Σουηδίας είναι σε πλήρη εξέλιξη, με την ΑΪΚ να βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Γιουρόπα δεν έχει υποχρεώσεις. Πέρσι είχε τερματίσει δεύτερη.

inner