Στις 17 Ιουλίου η Κλήρωση του νέου Πρωταθλήματος της Super League 1

Στις 17 Ιουλίου η Κλήρωση του νέου Πρωταθλήματος της Super League 1

Αναλυτικά οι αποφάσεις που πάρθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 1:

Ομόφωνα αποφασίστηκε η υποβολή αιτήματος προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, για την έναρξη συζήτησης, προκειμένου να εξορθολογιστούν τα υπέρογκα ποσά που καταβάλλει το Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο προς αυτήν.

Ομόφωνα αποφασίστηκε ότι η Κλήρωση του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, Αγωνιστικής Περιόδου 2023-24, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023, στη Βάρκιζα. Σε προσεχή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, θα αποφασιστούν οι κλειδάριθμοι και ο τρόπος διεξαγωγής.

Ομόφωνα εγκρίθηκε η τελική επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα Πρωταθλήματος Υποδομής Super League K17, Αγωνιστικής Περιόδου 2022-23.

Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την ανανέωση της σύμβασης με την εταιρεία Veo Technologies ApS, για την παροχή τεχνολογικά εξελιγμένου εξοπλισμού βιντεοσκόπησης των αγώνων και των προπονήσεων (technical filming), των Τμημάτων Υποδομών της Super League.

Ομόφωνα εγκρίθηκε η χρηματοδότηση από τη Super League, για την παρουσία κατάλληλα εξοπλισμένων ασθενοφόρων, διασωστών, πιστοποιημένων από Αρμόδιο Φορέα, καθώς και άλλων υπηρεσιών, σε όλους τους αγώνες των Τμημάτων Υποδομών της Super League.

Ομόφωνα αποφασίστηκε η οικονομική ενίσχυση Π.Α.Ε. – Μελών της Super League από έσοδα του Συνεταιρισμού. Οι Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Π.Α.Ο.Κ., κατόπιν σχετικής εισήγησης του Προεδρείου του Δ.Σ. της Super League, η οποία έγινε αποδεκτή, παραχώρησαν την οικονομική ενίσχυσή τους στις υπόλοιπες Π.Α.Ε. – Μέλη της Super League.

 

Διαβάστε επίσης: SL1 – Παναιτωλικός: Σε τουρνουά προετοιμασίας με φιλανθρωπικό σκοπό στον Βόλο