Αθλητισμός
Α’ Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας: Ο Α.Ο. Ρηγανά στοχεύει σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο!
Στη νέα Α’ Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας ο Α.Ο. Ρηγανά στοχεύει ξεκάθαρα με το ρόστερ που διαθέτει σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο διεκδικόντας μετ’ έπειτα πιθανή άνοδο στη Γ’ Εθνική.
Στη νέα Α’ Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας ο Α.Ο. Ρηγανά στοχεύει ξεκάθαρα με το ρόστερ που διαθέτει σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο διεκδικόντας μετ’ έπειτα πιθανή άνοδο στη Γ’ Εθνική.
Με τη… Dream Team της Α’ Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας ο Α.Ο. Ρηγανά στοχεύει ξεκάθαρα στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος τη νέα αγωνιστική περίοδο 2026-2027.
Δεν είναι μόνο η διατήρηση ενός βασικού κορμού με τον οποίον τη περασμένη σεζόν τερμάτισε σην 4η θέση αλλά και η διατήρηση του Γιάννη Ντζιβανάκη στη θέση του Προπονητή.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστό -μέχρι στιγμής- στο ρόστερ του Σωματείου ανανέωσαν και συνεχίζουν οι: Αλέξανδρος Μπούρος, Χρήστος Ρουπάκης, Τζουλιάνο Μούτσα, Νίκος Καραχάλιος ο Αρχηγός, Θεόδωρος Λίτσος, Δημήτρης Κουζέλης, Σπύρος Παπασπύρος, Χρήστος Γκασούκας αλλά και οι νεαροί Ανδρέας Βασιλάρης και Ευθύμης Τζαχρήστος.
Ως προς την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ να σημειωθεί πως αποκτήθηκαν οι: Πάνος Τσιούνης, Νίκος Μήλιος, Κώστας Καραλής, Χρήστος Μακρυπίδης, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Βασίλης Γκόλιας, Θόδωρος Λαχανάς και Χάρης Ντόριζας.
Τη Δευτέρα, 10 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η «πρώτη» για τη νέα αγωνιστική περίοδο ενώ την Τρίτη, 11 Αυγούστου 2026 οι ρεπόρτερ των Μέσων Ενημέρωσης είχαν την ευκαιρία να καταγράψουν στιγμές από τη νέα προπόνηση και να συνομιλήσουν με ανθρώπους του Σωματείου.




Διαβάστε επίσης: Stoiximan SL1 – Ντέιβιντ Χότζα: Από τον Παναιτωλικό στην Αλβανία για τη Σκεντερμπέου;















