Αγρίνιο: Το αδιαχώρητο και τη δεύτερη μέρα του «Lake Party» – Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ο Αργυρός! (Photos)

Αγρίνιο: Το αδιαχώρητο και τη δεύτερη μέρα του «Lake Party» – Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ο Αργυρός! (Photos)

Η πρώτη βραδιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με τους Lakers να φτάνουν νωρίς στον χώρο και να απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης χάρη στην εκθαμβωτική εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Οι ανεπανάληπτες ερμηνείες της χάρισαν στιγμές γεμάτες χαρά και ενέργεια. Ακολούθησε η αγαπημένη μπάντα Alcatrash.

Η δεύτερη μέρα του «Lake Party Trichonida» ξεπέρασε κάθε προηγούμενο…

Και δεν είναι απλά τα εκατοντάδες live που έκαναν Αγρινιώτες και μη καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος που παρουσίασε ο δημοφιλής καλλιτέχνης της γενιάς του Κωνσταντίνος Αργυρός, όσο και το γεγονός πως ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και η προσέλευση του κόσμου που ήθελε να τον δει από κοντά απολαμβάνοντας παλιές και νέες επιτυχίες.

Σύμφωνα, με τα όσα σχολίασαν στο διαδίκτυο οι παρόντες ο ίδιος αναφέρθηκε στην Αιτωλοακαρνανία και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αιτωλικού (απ’ όπου κατάγεται η μητέρα του) εκεί που έχει περάσει πολλές όμορφες καλοκαιρινές στιγμές.

Πριν ανέβει στη σκηνή ο Κωνσταντίνος Αργυρός το δικό τους πρόγραμμα παρουσίασαν οι Playmen, η Ανδρομάχη, η Klavdia, ο Θέμης Γεωργαντάς και οι DJ Spery και Bobito & Paco.

Οι διοργανωτές είχαν προϊδεάσει άπαντες για αυτό το οποίο θα συνέβαινε ενημερώνοντας με σχετικό δελτίο τύπου πως καλό θα είναι όσοι θα έφταναν στον χώρο της συναυλίας να το κάνουν το αργότερο έως τις 20:00 και οι εναέριες λήψεις του φωτογράφου Σπύρου Κοκκαλάκη εξηγούν το γιατί…


Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης

 

Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο – «Lake Party Trichonida»: Το live της Νατάσας Θεοδωρίδου στο Instagram