Αγρίνιο: Αγιασμός στο νέο κτίριο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Videos – Photos)

Τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του Κοινωνικού Παντοπωλείου πραγματοποίησε την Δευτέρα το απόγευμα Δήμος o Αγρινίου.

Παρόντες στην εκδήλωση από την πλευρά του Δήμου Αγρινίου ήταν ο Δήμαρχος Γ. Παπαναστασίου και οι Αντιδήμαρχοι Κ. Καλαντζής, Β. Φωτάκης ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Αγρινίου Κ. Κιτσοπάνος καθώς και πολλοί Πρόεδροι Κοινοτήτων.

Από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας παραβρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Μ. Σαλμά και οι Αντιπεριφερειάρχες Λ. Δημητρογιάννης και Θ. Μαυρομμάτης.

Ο Γιώργος Παπαναστασίου αναφέρθηκε στη σημαντική προσφορά των κοινωνικών δομών του Δήμου Αγρινίου :

«Μακάρι να μην υπήρχε η ανάγκη περισσότερων υποδομών στον τομέα των κοινωνικών υπηρεσιών. Με πολύ ευαισθησία και μεγάλη προσήλωση από τους εργαζόμενους προσπαθούμε να είμαστε χρήσιμοι στους συνανθρώπους μας. Καταφέραμε να μεγαλώσουμε την υποστήριξη στους ευάλωτους συμπολίτες μας και να αυξήσουμε τις προσφερόμενες υπηρεσίες. Σήμερα εγκαινιάζουμε έναν μεγαλύτερο χώρο, πιο λειτουργικό, ο οποίος  καλύπτει περισσότερες ανάγκες. Σε αυτές τις εγκαταστάσεις μπορούν να εξυπηρετούνται καλύτερα οι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου.  Ευχαριστώ θερμά την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος για τη συνεργασία. Η συμβολή όλων των εργαζομένων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας υπό την καθοδήγηση του Κώστα Καλαντζή είναι καθοριστική και τους ευχαριστούμε».

Δείτε Βίντεο και Φωτορεπορτάζ.