Αγρίνιο – «Αυτή η νύχτα μένει»: Στρατής και Χρήστος σε μία τελική αναμέτρηση (Trailer)

Αγρίνιο – «Αυτή η νύχτα μένει»: Στρατής και Χρήστος σε μία τελική αναμέτρηση | Απόψε στις 22:40

Η Βρεττώ στην προσπάθειά της να σώσει τη Νίτσα και τη σχέση της με τον Γιώργη, πηγαίνει στον Στέλιο και ομολογεί το φόνο του Νώντα. Ο Ντανίλος βρίσκεται πλέον συνειδητοποιημένος στο τέρμα του δρόμου του.

Χαρούμενη η Νίκη θα συναντήσει έκπληκτη αντί για τον Ρευματά έναν παλιό της γνώριμο. Η Διαμάντω θα προσγειωθεί αναπάντεχα στον πλανήτη της ευτυχίας και η ζωή θα ξαναρχίσει να μετρά.

Την ώρα που η Ζέτα αποφασίζει πως ο μόνος της προορισμός είναι ο Στρατής, η τυφλή οργή και οι ματαιώσεις εκείνου και του Χρήστου τους φέρνουν στην τελική αναμέτρηση.

Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Μπισμπίκης και Γιάννης Στάνκογλου, Άννα Μάσχα, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Κόρα Καρβούνη, Γιάννης Τσορτέκης, Γιάννος Περλέγκας, Ελένη Ρουσσινού, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Αρμένης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Κώστας Μπερικόπουλος, Μαρία Κατσανδρή, Γιάννης Νταλιάνης, Στάθης Κόικας, Γιάννης Εγγλέζος, Ναταλία Σουίφτ, Μελίνα Λεφαντζή, Γιώργος Παπαπαύλου, Τάσος Λέκκας, Νίκος Αλεξίου, Δημήτρης Πλειώνης, Ιωάννης Απέργης, Νικολέτα Καρρά, Ελένη Βεργέτη, Θανάσης Βλαβιανός, Αναστασία Τσιλιμπίου, Σπύρος Σταμούλης, Δημήτρης Καραμπέτσης, Νίκος Βατικιώτης, Γιώργος Τσάφας, Δανάη Λουκάκη, Γιώργος Ψυχογιός, Χρήστος Παπαδόπουλος, Φοίβος Παπακώστας, Διονύσης Μακρής, Μάρω Παπαδοπούλου, Ελισάβετ Καβαλάκη, Μιχάλης Αλικάκος, Έκτορας Φέρτης, Δημήτρης Χατζημιχαηλίδης, Δημοσθένης Ξυλαρδιστός, Τζωρτζίνα Χρυσκιώτη.

Βρείτε όλα τα επεισόδια της σειράς καθώς και επιπλέον υλικό, στη διεύθυνση: https://www.alphatv.gr/show/auti-i-nuhta-menei/

 

Διαβάστε επίσης: Σπ. Μπιμπίλας: Μετά το viral πουκάμισο στη Βουλή, φωτογραφίζεται με τους παπαγάλους του (Photos)