Αγρίνιο: Και δεύτερο stop στον Κόμβο Τσίγκα (Video – Photos)

Αγρίνιο: Και δεύτερο stop στον Κόμβο Τσίγκα

Τοποθετήθηκε και δεύτερο stop στον Κόμβο Τσίγκα, επί της Εθνικής Οδού και πιο συγκεκριμένα από την Αερογέφυρα προς το Νοσοκομείο Αγρινίου όμως ορισμένοι δεν είναι προσεκτικοί με αποτέλεσμα να ελλοχεύει ο κίνδυνος να σημειωθεί κάποιο τροχαίο, όπως αυτό που παραλίγο να συμβεί χθες, ανήμερα της Εορτής του Πολιούχου, Αγίου Χριστοφόρου.

Χαρακτηριστικές οι εικόνες:

Το είχε ξαναγράψει το sinidisi.gr κι όταν μπήκε το πρώτο στοπ, στην αντίθετη κατεύθυνση, το οποίο σταμάτησε μια συνήθεια πολλών χρόνων που ήθελε τους ερχόμενους από την εθνική να περνάνε «αέρας» και τους κινούμενους στον κόμβο να έχουν στοπ: κάπως πρέπει να εμπεδώσουν οι οδηγοί την αλλαγή αυτή και γρήγορα!

Χθες, μπροστά μας παραλίγο να συμβεί τραγωδία όταν μια κυρία (όχι, δεν πρόκειται για στερεότυπο!) πέρασε σαν σίφουνας λίγα μόλις εκατοστά από ένα αυτοκίνητο που έκανε τον «κύκλο»!

Λίγα μέτρα πιο κάτω ήταν η Τροχαία και φυσικά την σταμάτησε, της επέδωσε ένα ξεγυρισμένο πρόστιμο κι από όσα καταλάβαμε της πήρε και τις πινακίδες! Και καλά έκανε.

Δεν είναι μόνο η συγκεκριμένη κυρία, καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες καταγγελιών από πολίτες που-όπως λένε-την γλιτώνουν φτηνά.

Επαναλαμβάνουμε, το «στοπ» είναι σωστό γιατί είναι κατοικημένη περιοχή και οι κινούμενοι στην εθνική πρέπει να κόβουν κι όχι να φεύγουν με ταχύτητα…

Όμως, πρέπει να γίνει πιο εμφανές στους οδηγούς, ειδικά στους Αγρινιώτες που έχουν συνηθίσει αλλιώς, ότι πρέπει να παραχωρούν προτεραιότητα.

Δείτε βίντεο ενδεικτικό του τι συμβαίνει στον επίμαχο Κόμβο:

sinidisi.gr

 

Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο: Έντονος προβληματισμός για την έλλειψη υποδομών στον χώρο της εκπαίδευσης (Photos)