Αγρίνιο – Φρικτό θέαμα: Έκοψαν τις πατούσες σκύλου (Σκληρές Εικόνες)

Με ανακοίνωσή της στην επίσημη σελίδα της στο Facebook η Φιλοζωική Οργάνωση Αγρινίου καταγγέλλει ένα νέο περιστατικό βίας σε βάρος ενός τετράποδου το οποίο ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. 

Πιο συγκεκριμένα, άγνωστοι τηλεφώνησαν στους υπεύθυνους της Οργάνωσης λέγοντας τους ότι εντόπισαν σκυλάκι σε απομακρυσμένη περιοχή της πόλης, το οποίο είναι αδύνατον να μετακινηθεί καθώς του έκοψαν τα πατουσάκια και τα κόκκαλα να έχουν βγει προς τα έξω.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η Φιλοζωική Οργάνωση Αγρινίου:

«Σοκαριστικό περιστατικό – σκληρές εικόνες!

Μετα από τηλεφώνημα για ένα σκυλάκι με «σπασμένα πόδια» πήγαμε και βρήκαμε το σκυλάκι αυτό σε μια απομακρυσμένη περιοχή πάνω στο βουνό.

Καθόταν μόνο του ανήμπορο να κουνηθεί. Όταν πλησιάσαμε είδαμε μια τραγική εικόνα: τα πατουσάκια από τα πίσω πόδια του λείπουν εντελώς και τα κόκαλα του έχουν βγει έξω και είναι ορατά !!!!

Δεν ξέρουμε εάν ήταν ατύχημα η κάτι άλλο. Το πιο πιθανό είναι να παρέμενε στο σημείο αυτό για κάποιες μέρες

Τον πήγαμε άμεσα στον κτηνίατρο (τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα που άνοιξε το ιατρείο του Σαββατιάτικα) που σοκαρίστηκε και αυτός με την εικόνα. Δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, έγινε επίδεση, αποπαρασίτωση και πήρε αντιβίωση. Είναι αναιμικός, και δεν ξέρουμε αν έχει κατάγματα. Δεν ξέρουμε σε τι οφείλονται τα τραύματα

Θα μεταφερθεί σε εξειδικευμένο κτηνίατρο-ορθοπεδικό.

Χρειάζεται εξειδικευμένες εξετάσεις για να δούμε αν χειρουργείται, και σε περίπτωση που χειρουργείται ιδιαίτερα εξιδεικευμένα χειρουργεία

Μας έκανε τεράστια εντύπωση που παρόλο τον πόνο του μας έγλειφε τα χέρια συνέχεια και ήταν τόσο καλοσυνάτος!

Φιλοξενείται προσωρινά

Είναι αγοράκι, περίπου ενός έτους και δεν είχε τσιπάκι

Παρακαλούμε για κοινοποιήσεις και την βοήθεια σας γιατί θα είναι μακρύς ο δρόμος»