Αγρίνιο – Ιστορική ημέρα: Άνοιξε η Μονάδα Εμφραγμάτων του Νοσοκομείου

Μια ιστορική μέρα για το Νοσοκομείο Αγρινίου και γενικότερα την τοπική υγεία η σημερινή, 1η Νοεμβρίου 2022.

Όπως είχε αναγγείλει ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου κ. Μιχαήλ Σερασκέρης, η Μονάδα Εμφραγμάτων στο Νοσοκομείο Αγρινίου άνοιξε σήμερα τις πύλες της .

«Η Μονάδα Εμφραγμάτων του Νοσοκομείου Αγρινίου άνοιξε σήμερα, πλήρως εξοπλισμένη και στελεχωμένη, προκειμένου να προσφέρει περισσότερες υπηρεσίες φροντίδας υγείας στους ασθενείς της», αναφέρει σε ανάρτησή του ο κ. Σερασκέρης και ευχαριστεί όλους όσοι εργάστηκαν για τη δημιουργία της μονάδας και μάλιστα «χωρίς ούτε μέρα καθυστέρησης από το χρονοδιάγραμμα».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Διοικητή του Νοσοκομείου:

«Η Μονάδα Εμφραγμάτων του Νοσοκομείου Αγρινίου άνοιξε σήμερα, πλήρως εξοπλισμένη και στελεχωμένη προκειμένου να προσφέρει περισσότερες υπηρεσίες φροντίδας υγείας στους ασθενείς της.

Ευχαριστώ τους Ιατρούς και το προσωπικό της Καρδιολογικής Κλινικής για τις άοκνες προσπάθειές τους, ενώ όλο το λοιπό ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό διότι κρατάει όρθιο το Νοσοκομείο μετά από μία τέτοια παγκόσμια πανδημική όσο και οικονομική λαίλαπα.

Μπράβο σας, τα καταφέρατε. Χωρίς ούτε μέρα καθυστέρησης από το χρονοδιάγραμμα που είχε προ μηνών τεθεί.

Συμβολικά, στη νέα Μονάδα, το Νοσοκομείο Αγρινίου δανείστηκε προσωρινά μία νοσηλεύτρια από το Νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Έτσι, από όλο το Νομό οι εργαζόμενοι δουλεύουν προς τον κοινό σκοπό, να σώζονται ανθρώπινες ζωές από κάθε πόλη και χωριό του Νομού Αιτωλοακαρνανίας».