Αγρίνιο: Καταθέσεις σοκ για την δράση του Ιερέα

Την στιγμή μάλιστα που είδε τον αποκαλούμενο «πατερούλη» να περνά από μπροστά της φορώντας χειροπέδες άρχισε να χτυπά παλαμάκια από την χαρά της και να αγκαλιάζει έναν τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου αφήνοντας τους έκπληκτους με αυτή την αντίδραση της. Ήταν η στιγμή που είχε λυτρωθεί απ’ όσα κατήγγειλε ότι περνούσε στα χέρια του συγκεκριμένου ανθρώπου για χρόνια.

«Αυτά είναι τα κουδουνάκια της Παναγίας, να τα φοράτε μέσα από το ρούχο όταν είστε εκτός σπιτιού. Όταν είστε μέσα, να το έχετε έξω από ρούχο σας…». Ήταν μια από τις προτροπές του 49χρονου ιερέα από το Αγρίνιο ο οποίος κατηγορείται για βιασμό, ασελγείς πράξεις και κατοχή πορνογραφικού υλικού.

«Ήταν ένας τρόπος ώστε να ακούει τον ήχο του μικρού κουδουνιού και να ξέρει πότε πλησιάζει η σύζυγος του αλλά και οι άλλες δυο χωρισμένες μητέρες με τις οποίες ζούσαν όλοι μαζί σε ένα από τα δυο σπίτια – κοινόβια» λέει αστυνομικός που συμμετείχε στην υπόθεση η οποία έχει συγκλονίσει την πόλη του Αγρινίου. Οι αστυνομικοί άκουγαν έκπληκτοι την 22χρονη σήμερα κοπέλα να τους εξιστορεί την συγκεκριμένη πρακτική του ιερέα ο οποίος φαίνεται ότι την χρησιμοποιούσε για να μην τον πιάσουν στα «πράσα».

Ο 49χρονος ιερέας, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν διωκτικές αρχές και εισαγγελία, είχε πείσει τα μέλη της «οικογένειας» ότι τους είχαν κάνει μάγια. Διάβαζε διάφορες προσευχές τις οποίες προσάρμοζε όπως εκείνος νόμιζε λέγοντας ότι «μόνο έτσι θα φύγουν τα μάγια».

Πληροφορίες του astinomiko.gr αναφέρουν ότι ήδη έχουν αρχίσει να φτάνουν μηνύματα στις διωκτικές αρχές ότι υπάρχουν και άλλα κορίτσια τα οποία είναι έτοιμα να μιλήσουν για την δράση του ιερέα και που τόσα χρόνια κρατούσαν το στόμα τους κλειστό.

Ο ιερέας ο οποίος κρατείται θα απολογηθεί την Δευτέρα στον ανακριτή Αγρινίου ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται, ανάλογα με την εξέλιξη της υπόθεσης, να γίνει και δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

astinomiko.gr