Αγρίνιο: Μαγικές βραδιές και φέτος στο «Ελληνίς» – Αναβιώνει και το Κηποθέατρο στο Πάρκο (Videos – Photos)

Αγρίνιο: Τίποτα δε θυμίζει περισσότερο καλοκαίρι από την πρώτη ταινία στον θερινό κινηματογράφο «Ελληνίς» – Αναβιώνει και το Κηποθέατρο στο Πάρκο

Ακόμη ένα καλοκαίρι ο Θερινός Δημοτικός κινηματογράφος «Ελληνίς», σημείο συνάντησης των Αγρινιωτών, είναι πανέτοιμος για να μας ταξιδέψει στη μαγεία της έβδομης τέχνης, κάτω από το φως του φεγγαριού και την ευωδία του γιασεμιού.

Η παρουσίαση του Προγράμματος των Προβολών του Θερινού Δημοτικού Κινηματογράφου «Ελληνίς» έγινε το απόγευμα της Δευτέρας 5 Ιουνίου 2023, σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε, με αφορμή την έναρξη της Καλοκαιρινής Κινηματογραφικής περιόδου, από τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γιώργο Παπαναστασίου, την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Μαρία Παπαγεωργίου και την Υπεύθυνη του Δημοτικού Κινηματογράφου κ. Χριστίνα Μπαλάσκα.

Ταυτόχρονα, όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αγρινίου, φέτος το Καλοκαίρι, θα λειτουργήσει το Κηποθέατρο στο Πάρκο Αγρινίου (το οποίο θα παραδοθεί με την εργολαβία για την ανακατασκευή του χώρου του κτιρίου αναψυχής) και το Ανοιχτό Θέατρο στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Δείτε βιντεο και εικόνες από την συνέντευξη τύπου:

Ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου

Για έναν από τους ωραιότερους θερινούς κινηματογράφους στην Ελλάδαέκανε λόγο ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου. «Είναι κάτι που μας το λένε από όλη την χώρα κι εμείς θέλουμε να κρατήσουμε το Ελληνίς στο καλύτερο δυνατό επίπεδο», σημείωσε.

 Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Μαρία Παπαγεωργίου

Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Μαρία Παπαγεωργίου επισήμανε ότι και φέτος θα πραγματοποιηθούν πολλές συναυλίες, και από τοπικά μουσικά σχήματα και ευχαρίστησε τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αγρινίου για τις εργασίες συντήρησης στον Θερινό Δημοτικό κινηματογράφος «Ελληνίς».

Η Υπεύθυνη του Δημοτικού Κινηματογράφου κ. Χριστίνα Μπαλάσκα

Ακόμη ένα Καλοκαίρι το «Ελληνίς», σημείο συνάντησης των Αγρινιωτών, θα μας ταξιδέψει και θα μας προσφέρει αμέτρητες μαγικές κινηματογραφικές βραδιές, ανέφερε η Υπεύθυνη του Δημοτικού Κινηματογράφου κ. Χριστίνα Μπαλάσκα.

 

 

Διαβάστε επίσης: Στο Αγρίνιο η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» και ο Κώστας Μακεδόνας