Αγρίνιο: Την Παρασκευή επαναλειτουργεί η Μ.Ε.Θ. του Νοσοκομείου

Αρκετές ειδήσεις για την επόμενη ημέρα του Νοσοκομείο Αγρινίου έβγαλε η συνέντευξη του Στέλιου Μερμίγκη στον Antenna Star 103.5 και τον Γιάννη Μπίτα.

Ο Φαρμακοποιός του Νοσοκομείου Αγρινίου και Δημοτικός Σύμβουλος είπε τα εξής:

H Μ.Ε.Θ. του Νοσοκομείου Αγρινίου αναμένεται να ανοίξει την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου.

Eπιστημονικά υπεύθυνη της Μ.Ε.Θ. Αγρινίου έχει οριστεί η κυρία Σκλάβου, εντατικολόγος-αναισθησιολόγος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου.

«Η κυρία Σκλάβου θα έρχεται κάποιες μέρες στην Μ.Ε.Θ. Αγρινίου και τις υπόλοιπες θα κάνει τηλεδιασκέψεις με τους συνεργάτες γιατρούς, οι οποίοι ήταν στις Μ.Ε.Θ. του Νοσοκομείου του Αγίου Ανδρέα και του Ρίου. Επίσης, δεν θα υπάρχει Μ.Ε.Θ. Covid προς το παρόν, αλλά Μ.Ε.Θ. για τα υπόλοιπα νοσήματα, και ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας και των κρουσμάτων θα εξεταστεί το αν θα ξαναγίνει Μ.Ε.Θ. Covid.» είπε ο Στέλιος Μερμίγκης.

Σχετικά με το αν έχει βγει κάποιο πόρισμα για το τι πραγματικά συνέβη στην Μ.Ε.Θ. Covid στο Νοσοκομείο Αγρινίου ανέφερε ότι υπήρξε επαφή του Ο.ΔΙ.Π.Υ. και επίσκεψη στο Νοσοκομείο Αγρινίου, χωρίς να γνωρίζει αν επίσημα έχει δοθεί κάποιο πόρισμα στην Διοίκηση του Νοσοκομείου. Η ίδια η Διοίκηση και το Δ.Σ. απαίτησε να υπάρξει πόρισμα και απαντήσεις στο τι πήγε λάθος, γιατί αυτό είναι το ζητούμενο.


Γιάννης Μπίτας«Agrinio365» Media Group