Αγρίνιο: Πένθος στο Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» για το θάνατο της Ελένης Μπαμπάτσικου

Αγρίνιο: «Έφυγε» η Ελένη Μπαμπάτσικου – Θλίψη στο «Παναγία Ελεούσα» για το χαμό της 88χρονης που ήταν επί σειρά ετών μέλος του Εργαστηρίου

Με σχετική ανακοίνωση έγινε γνωστό το ψήφισμα του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φίλων, Γονέων και Εθελοντών του Εργαστηρίου εξέδωσε το ακόλουθο ψήφισμα με αφορμή τον θάνατό της.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη, 12 Ιανουαρίου και ώρα 11:00 το πρωί στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αγρινίου με όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού για το συγκεκριμένο λόγο επιτρέπεται η παρουσία μόνο των στενών συγγενών της εκλιπούσης.

Την εκφορά θα συνοδεύσουν τα ανίψια, τα ξαδέρφια και οι λοιποί συγγενείς. Να σημειωθεί ότι η σορός θα βρίσκεται στο Ναό μία ώρα νωρίτερα (10:00).

Αναλυτικά το ψήφισμα:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων, Γονέων και Εθελοντών του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» για νέους με νοητική υστέρηση & συνοδές αναπηρίες, νομού Αιτωλ/νίας, (Μεσολόγγι – Αγρίνιο), αφού ενημερώθηκε την 11 Ιανουαρίου 2021 για το θάνατο του εξαιρετικού ανθρώπου κι επί σειρά ετών μέλους του Συλλόγου μας και εκλεκτό μέλος της κοινωνίας του Αγρινίου, Ελένης Μπαμπάτσικου, αποφασίζει τα εξής:

1) Να κατατεθεί ποσό εις μνήμην της στο Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα»
2) Να παραστούν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στην Εξόδιο Ακολουθία της
3) Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τύπο Αγρινίου, Μεσολογγίου και να επιδοθεί στους οικείους της».