Αγρίνιο – Praktika «Χολέβας Α.Ε.»: Νέα ανακαινισμένη έκθεση επίπλων στον χώρο μας (Photos)

Η επιχείρηση Praktika «Χολέβας Α.Ε.» συνεχίζοντας την πολυετή παρουσία της στην αγορά του Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής (Αιτωλοακαρνανία – Δυτική Ελλάδα), δε σταματά να εξελίσσεται, να αναπτύσσεται και να αναζητά νέα προϊόντα και συνεργασίες, που στόχο έχουν την προσφορά ποιοτικών λύσεων στους τομείς του εξοπλισμού και της διακόσμησης.

Έτσι, μετά από την αποκλειστική συνεργασία με την Εταιρεία VICKO, ξεκινά μια νέα συνεργασία με την Εταιρεία FYLLIANA, προσφέροντας πολλαπλές προτάσεις εξοπλισμού και διακόσμησης που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα καταναλωτών που θέλουν να δημιουργήσουν το δικό τους υπέροχο περιβάλλον.

Στο κατάστημα μας, στον Κόμβο Αγίου Δημητρίου στο Αγρίνιο, θα βρείτε πολλές προτάσεις σε έπιπλα, διακοσμητικά, κάδρα, φωτιστικά και ό,τι αφορά στη διακόσμηση και την ανανέωση του χώρου σας.

Σύγχρονες προτάσεις και επιλογές μοναδικού σχεδιασμού που συνδυάζουν υψηλή ποιότητα και ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Με ιδιαίτερη χαρά, σας περιμένουμε να επισκεφθείτε την ανακαινισμένη Έκθεσή μας και να γνωρίσετε την Εταιρεία FYLLIANA, στο κατάστημα Praktika «Χολέβας Α.Ε.», στον Κόμβο Αγίου Δημητρίου στο Αγρίνιο.

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή 08:00 – 21:00

Σάββατο 08:00 – 19:00

Δωρεάν μεταφορά στον χώρο σας!!

Τηλ. Επικοινωνίας: 26410 58600/58240

Κάντε τις αγορές σας και ηλεκτρονικά στο www.praktika.com.gr