Αγρίνιο: Με τον Σπύρο Σκιαδαρέση η Συνεδρίαση της Ν.Ε. του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αιτωλ/νίας (Videos – Photos)

Αγρίνιο: Με τον Σπύρο Σκιαδαρέση η Συνεδρίαση της Ν.Ε. του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αιτωλ/νίας

Σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης του Αγρινίου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 η Συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αιτωλοακαρνανίας με τη παρουσία του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Σπύρου Σκιαδαρέση.

Όπως, είχε γνωστό προ ημερών με ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής Αιτωλοακαρνανίας «με την από 7 Αυγούστου 2023 απόφαση της Επιτροπής για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τον Σπύρο Σκιαδαρέση ως μοναδικό υποψήφιο Περιφερειάρχη για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας».

Προς αυτή την κατεύθυνση, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής κάλεσε τα Μέλη και τους φίλους της Παράταξης, αλλά και κάθε Δημοκρατικό πολίτη όπως συμπαραταχθούν στο πλευρό του Σπύρου Σκιαδαρέση για την αλλαγή σελίδας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Ήδη η συγκρότηση του ψηφοδελτίου της Παράταξης του Σπύρου Σκιαδαρέση βρίσκεται στο τελικό της στάδιο, με τον ίδιο τον κο. Σκιαδαρέση να αναφέρει μεταξύ άλλων πως: «θέλουμε 115 υποψήφιους μαζί με εμένα και αυτή την ώρα είμαστε στους 103 και έως αύριο το βράδυ θα έχουμε τελειώσει αλλά και εκεί να μείνουμε είναι άθλος. Χρειάζεται συστράτευση. Να δώσουμε μια μάχη ενωμένοι. Ως στόχο έχουμε να ξανακάνουμε την Περιφέρεια από Γαλάζια, Πράσινη, ούτε καν ροζ. Αυτό είπα και στη διευρυμένη, αυτό λέω και σε εσάς τώρα εδώ». 

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Σπύρου Σκιαδαρέση στη Συνεδρίαση της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αιτωλ/νίας:

Τη δική του παρέμβαση έκανε ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Χρήστος Κωστακόπουλος στη Συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αιτωλοακαρνανίας:

 

Διαβάστε επίσης: Οι 20 νέοι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Παράταξης του Σπύρου Σκιαδαρέση