Η Αγρινιώτισσα σύζυγος του Γιώργου Χρανιώτη ποζάρει γυμνή για καλό σκοπό (Φωτό)

Σε αντίθεση με άλλες χρονιές, φέτος το DownTown επέλεξε να κυκλοφορήσει το τεύχος με τις γυμνές φωτογραφίσεις διασήμων Ελλήνων στις αντί για την 1η Δεκεμβρίου, ένα μήνα νωρίτερα. Στόχος του «Naked Issue» είναι να μας υπενθυμίσει ότι ο ιός HIV είναι ακόμη εκεί έξω και είμαστε όλοι το ίδιο εκτεθειμένοι απέναντι του.

Για 13η χρονιά, λοιπόν, νέοι και διάσημοι Έλληνες γιορτάζουν την αγάπη μαζί με το περιοδικό, το οποίο επιστράτευσε και φέτος ηθοποιούς, τραγουδιστές, παρουσιαστές, δημοσιογράφους, μοντέλα, αθλητές και φωτογραφήθηκαν γυμνοί για το AIDS και την καταπολέμηση της νόσου. Ο Κοσμάς Κουμιανός, ένας διεθνώς αναγνωρισμένος φωτογράφος, ανέλαβε να βγάλει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Μεταξύ άλλων, από τα ρούχα της βγήκε και η Γεωργία Αβασκαντήρα. Η σύζυγος του Γιώργου Χρανιώτης, η οποία ασχολείται επαγγελματικά με τον χορό, πόζαρε όπως την γέννησε η μαμά της, φορώντας μόνο το… άρωμά της. Καθισμένη πάνω σε ένα τραπέζι και κοιτώντας κατάματα τον φωτογραφικό φακό, εντυπωσιάζοντας με τις αναλογίες της.

Η Γεωργία Αβασκαντήρα φωτογραφήθηκε γυμνή για καλό σκοπό χωρίς δεύτερη σκέψη.

Χρήστος Λυσσέας – tlife.gr