Αγρινίου – Καρπενησίου: Απροειδοποίητη διακοπή κυκλοφορίας για εργασίες (Video)

Σύμφωνα με καταγγελίες οδηγών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γερανοφόρο όχημα που εκτελούσε εργασίες προκάλεσε απρόοπτη διακοπή της κυκλοφορίας στον δρόμο Αγρινίου – Καρπενησίου, προκαλώντας έντονη δυσαρέσκεια.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης, 26 Μαΐου 2024.

Οδηγός, που εγκλωβίστηκε στην κυκλοφοριακή συμφόρηση, κατήγγειλε μέσω βίντεο στα social media ότι η διακοπή διήρκεσε δύο ώρες, με πολλούς οδηγούς, ανάμεσά τους και επαγγελματίες, να αναγκάζονται να μείνουν ακινητοποιημένοι στον ήλιο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η διακοπή έγινε χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να υπάρχει σήμανση ή ενημέρωση για το χρόνο αποκατάστασης της κυκλοφορίας.

Το σημείο της διακοπής εντοπίζεται κοντά στο μοναστήρι της Παναγίας της Προυσιώτισσας.

Η δυσαρέσκεια των οδηγών εστιάζει στην έλλειψη ενημέρωσης και συντονισμού, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη ταλαιπωρία, ιδιαίτερα σε μια τουριστική περίοδο με αυξημένη κίνηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο για το οποίο εργαζόταν το γερανοφόρο όχημα αποτελεί μέρος του ευρύτερου σχεδίου για την αναβάθμιση του δρόμου Αγρινίου – Καρπενησίου.

Παρόλα αυτά, η έλλειψη οργάνωσης και η ελλιπής ενημέρωση κατά τη διάρκεια των εργασιών προκαλούν εύλογη ενόχληση στους πολίτες, οι οποίοι δικαιολογημένα ζητούν καλύτερη αντιμετώπιση.

 

Διαβάστε επίσης: Ναύπακτος: Απομάκρυνση πλατανιών που έχουν ασθενήσει από μεταχρωματικό έλκος (Photos)