Οι Αιτωλοακαρνάνες Μέτοικοι τραγουδούν «Σαν παλιό τραγουδάκι» (Video Clip)

Το τραγούδι «Σαν παλιό τραγουδάκι» είναι μέρος του ολοκληρωμένου άλμπουμ των Μετοίκων με τίτλο «Πανδώρα» το οποίο περιέχει 8 τραγούδια σε μουσική και ενορχήστρωση του Κωνσταντίνου Πλακίδα και στίχους της Ευτυχίας Σκεύη.

Στο έργο των Μετοίκων συμμετέχει ο Βασίλης Λέκκας με την ερμηνεία του στο Τραγούδι «Ψυχές». Τα άλλα τραγούδια ερμηνεύουν ο Κωνσταντίνος Πλακίδας και η Ευτυχία Σκεύη.

Μέτοικοι: «Σαν παλιό τραγουδάκι»

Νοσταλγεί χωρίς ενοχές, όχι με την εμμονή στο παλιό αλλά με το αίτημα επιστροφής στην ουσία και εμπνέεται από τα «τραγουδάκια» πατρίδες και συντρόφους της ζωής μας… σαν παλιό τραγουδάκι που παίζει ξανά και ξανά.

Ενορχήστρωση, ερμηνεία, ακουστική κιθάρα, μπουζούκι: Κωνσταντίνος Πλακίδας • Ηλεκρική και ακουστική κιθάρα: Γιώργος Μεταξάς • Ακουστικό Μπάσο: Γιώργος Κανούτας • Μπαγλαμάς: Αντρέας Βλαχογιάννης • Μίξη ήχου: Γιώργος Μεταξάς • Mastering: Ηλίας Λάκας (Στούντιο Odeon ) 

Παραγωγή: GusP Productions – Kωνσταντίνος Πλακίδας

Σκηνοθεσία – παραγωγή Video: GusP Productions

Ο δίσκος «Πανδώρα» κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και μπορείτε να προμηθευτείτε την έκδοσή του σε φυσικό προϊόν απευθείας με email στο [email protected] χωρίς έξοδα αποστολής.

Βρείτε το δίσκο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα:

►iTunes: https://apple.co/2UPrhJn

►Apple Music: https://apple.co/2R9ZwJ9

►Spotify: https://spoti.fi/2J3mDkg

►Amazon Music: https://amzn.to/3bU2yZP

Follow Metoikoi on | Ακολουθήστε τους Μέτοικους σε:

✓ YouTube Subscribe: https://bit.ly/2w2M6qm

✓ Facebook: https://bit.ly/2vZU4Am

✓ Instagram: https://bit.ly/2HCdjRW

✓ Twitter: https://bit.ly/2Fs0s2K

✓ Google+: https://bit.ly/2HF8Cqu