Άκης Τσοχατζόπουλος: Το ξεχωριστό «αντίο» της εγγονής του Κιάρας

Η Κιάρα Μαρκέζη, είπε το δικό της «αντίο» με ξεχωριστό τρόπο στον παππού της, Άκη Τσοχατζόπουλο.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος έφυγε σήμερα από τη ζωή και η εγγονή του, Κιάρα Μαρκέζη, τον αποχαιρέτησε με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 82 ετών από ανακοπή καρδιάς και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Η εγγονή του, Κιάρα Μαρκέζη που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks, θέλησε να πει το δικό της συγκινητικό «αντίο».

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με τους δύο τους να είναι μαζί και τον Άκη Τσοχατζόπουλο να «λιώνει» για την εγγονή του, γράφοντας «για πάντα», ενώ στην άλλη φωτογραφία έβαλε μία καρδιά.

Ο πρώην ισχυρός άντρας του ΠΑΣΟΚ, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο στην Καστέλλα.

Η Κιάρα γεννήθηκε την 1η Μαρτίου του 2000, όταν ο παππούς της ήταν ακόμη υπουργός Εθνικής Άμυνας στην κυβέρνηση Σημίτη. Είναι κόρη του επιχειρηματία Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου (γιος του Άκη Τσοχατζόπουλου από την πρώτη του γυναίκα) και της γνωστής φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη.

sportime.gr