Αλέξης Σωτηρόπουλος: Από τη Ναύπακτο ο νέος Δήμαρχος Βύρωνα

Αλέξης Σωτηρόπουλος: Από τη Ναύπακτο ο νέος Δήμαρχος Βύρωνα

Στον δεύτερο γύρο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών, ο Ναυπάκτιος Αλέξης Σωτηρόπουλος αναδείχθηκε νικητής στον Δήμο Βύρωνα με ένα υψηλό ποσοστό της τάξεως του 59,15%.

Μετά την επισημοποίηση της Εκλογής του ανέβασε στα social media που διαθέτει την εξής δήλωση:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου σ’ όλες τις Βυρωνιώτισσες και τους Βυρωνιώτες για την τιμή που μου έκαναν να με αναδείξουν ως νέο Δήμαρχο Βύρωνα!!!

Θέλω να ευχαριστήσω επίσης όλους τους υποψηφίους και τις υποψήφιες της παράταξής μας, τους φίλους και συνεργάτες μου σ’ όλη αυτή τη μακρά αυτοδιοικητική πορεία στην πόλη μας, που μου έδωσαν την ευκαιρία να παλέψω για ένα καλύτερο Βύρωνα, για μία πόλη που θα αξίζει να ζεις και να δημιουργείς!!!

Θέλω να ευχαριστήσω επίσης και όλους τους υποψηφίους και ψηφοφόρους των άλλων παρατάξεων για τον αγώνα και τη συμμετοχή τους και να τους διαβεβαιώσω ότι, όπως έχω διακηρύξει από την πρώτη στιγμή, θα είμαι δήμαρχος για όλους!!! Χωρίς περιχαρακώσεις, διαιρέσεις και αποκλεισμούς!!!

Γνωρίζω πως αναλαμβάνω ένα δύσκολο έργο !!! Από 1-1-2024 ξεκινά η υλοποίηση του σχεδίου μας για έναν καλύτερο Βύρωνα!!! Και σ` αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς!!!

Σας υπόσχομαι να αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις για να φανώ αντάξιος των προσδοκιών και των ελπίδων και να παραδώσω μία καλύτερη πόλη!!!

Πάμε λοιπόν όλοι μαζί για τον Βύρωνα που ονειρευόμαστε και μας αξίζει!!!»

 

Διαβάστε επίσης: Δήμαρχος στο Αιγάλεω ο Λάμπρος Σκλαβούνος από τον Δαφνιά Μακρυνείας