Αλέξης Τσίπρας: «Να φέρουμε σύντομα τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. –  Προοδευτική Συμμαχία σε τροχιά διακυβέρνησης»

Ο Αλέξης Τσίπρας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην Καισαριανή λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής, 24 Σεπτεμβρίου 2023 για τον διάδοχό του στην Προεδρία του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Σήμερα το λόγο έχουν τα δεκάδες χιλιάδες μέλη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία που για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή προσέρχονται μαζικά στις κάλπες και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό από αύριο θα έχουμε ένα νέο ή μία νέα Πρόεδρο οποίαν η όποιον αποφασίσουν τα χιλιάδες Έλληνες είναι λοιπόν με μία έννοια μία σημαντική στιγμή για το κόμμα μας και δεν μπορώ να σας κρύψω ότι αισθάνομαι περήφανος για την παρακαταθήκη που αύριο θα παραλάβει η νέα ηγεσία.

Είμαι ευτυχής γιατί η μαζική συμμετοχή στη μαζική ανταπόκριση των μελών μας το ενδιαφέρον της κοινωνίας είναι πολύ σημαντικό εφόδιο για όλους μας για την επόμενη μέρα γιατί οι αληθινοί οι μεγάλοι αγώνες που έχουμε να δώσουμε μπροστά μας δεν είναι οι εσωκομματικοί αγώνες είναι αγώνας στο κοινωνικό πεδίο και θα τους δώσουμε όλοι και όλες μαζί ενωμένοι για να στηρίξουμε ακόμα πιο αποτελεσματικά στην κοινωνία και να φέρουμε σύντομα τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. –  Προοδευτική Συμμαχία και την Προοδευτική Παράταξη σε τροχιά διακυβέρνησης».

 

Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο – Εκλογές ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ.: Μεγάλη η προσέλευση παρά τη μεταφορά Εκλογικού Κέντρου