Άμεση παρέμβαση Σταρακά υπέρ των καθαριστριών στα Παν. Τμήματα Αγρινίου και Μεσολογγίου

Άμεση παρέμβαση Σταρακά υπέρ των καθαριστριών στα Παν. Τμήματα Αγρινίου και Μεσολογγίου

Aναφορά κατέθεσε προς τους Yπουργούς Εργασίας και Παιδείας η Bουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής, Χριστίνα Σταρακά, για τον κίνδυνο να μείνουν άνεργοι από 31/10 οι εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας των παραρτημάτων του Πανεπιστημίου Πατρών σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι, απέστειλε σήμερα η Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής, Χριστίνα Σταρακά.

Στην αναφορά της η Χριστίνα Σταρακά αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Παράρτημα Αχαΐας του Σωματείου Εργαζόμενων στην Ερευνά και την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΣΕΡΕΤΕ) και ζητάει άμεση ενημέρωση για τις προθέσεις της κυβέρνησης προς την εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα.

Όλη η αναφορά που κατέθεσε η Χριστίνα Σταρακά έχει ως εξής:

«ΑΝΑΦΟΡΑ

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ

1. ΕΡΓΑΣΙΑΣ κ. Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ
2. ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ κ. Κ. ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗ

ΘΕΜΑ: Κίνδυνος να μείνουν άνεργοι από 31/10 οι εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας των παραρτημάτων του Πανεπιστημίου Πατρών σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι.

Κύριε Υπουργέ,

Με την ανακοίνωση που εξέδωσε το Παράρτημα Αχαΐας του Σωματείου Εργαζομένων στην Ερευνά και την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΣΕΡΕΤΕ) αναφέρεται στον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν να μείνουν άνεργοι στο τέλος του μήνα οι συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου που εργάζονται στον τομέα της καθαριότητας του Πανεπιστημίου Πατρών και διατυπώνει συγκεκριμένα αιτήματα για την επίλυση του προβλήματος αυτού αλλά και για την αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων στο μέλλον.

Παρακαλώ ενημερώστε με για τις σχετικές σας προθέσεις και ενέργειες και την αναζήτηση των καταλληλότερων λύσεων».

 

Διαβάστε επίσης: Την Τετάρτη στη Βουλή η συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη – Στέφανου Κασσελάκη