Ανακοίνωση του Α.Σ. Νεάπολης Αγρινίου

O Α.Σ. Νεάπολης, με απόλυτη συναίσθηση του ρόλου και της ευθύνης του, προς αποκατάσταση της αλήθειας, έναντι της επίμονης συκοφαντίας σχετικά με τους ελέγχους και τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, γνωστοποιεί πως σε πλήρη συνεννόηση με τον Ε.Ο.Δ.Υ. εφαρμόζει όσα προβλέπονται απ’ τα υγειονομικά πρωτοκόλλα, έχοντας ως μέγιστη προτεραιότητα την ασφάλεια των εργαζομένων του και την αποτροπή διασποράς της νόσου. 

Με την εμφάνιση κρούσματος στο συσκευαστήριο στη Γουριά ενημερώθηκαν άμεσα οι αρμόδιες αρχές και αμέσως τέθηκαν σε εφαρμογή τα προβλεπόμενα. 

Μέχρι σήμερα έγιναν δυο φορές έλεγχοι, σε όλους τους εργαζομένους. Αρχικά απ’ τον Ε.Ο.Δ.Υ. και ακολούθως, αδυναμία του Οργανισμού, από εξειδικευμένο υγειονομικό συνεργείο, με το κόστος να αναλαμβάνει ο Συνεταιρισμός, όπως θα κάνει και σήμερα, κατά τον τρίτο στη σειρά έλεγχο, προκειμένου να διευκολυνθεί η πολιτεία και να μην υπάρξει η παραμικρή καθυστέρηση. 

Κατά τα λοιπά, επιμέρους στοιχεία που αφορούν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, ιατρικού μάλιστα περιεχομένου, σαφώς και δεν πρόκειται να διαδώσει ο Συνεταιρισμός, ο οποίος θα συνεχίσει να εργάζεται για το καλό των μελών του, της τοπικής κοινωνίας και της χώρας. 

Σε ότι αφορά τα όσα αποκυήματα εισαγελικοδημοσιογραφικής φαντασίας είδαν το φως της δημοσιότητας, ας τα κρίνουν οι πολίτες.