Αναστάτωση στη Πάτρα: «Ύποπτο άτομο στο σημείο πτώσης της γυναίκας» (Videos – Photos)

Σοκ έχει προκαλέσει στο κέντρο της Πάτρας η πτώση γυναίκας από μπαλκόνι στην οδό Ζαΐμη στο ύψος της Κορίνθου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες γυναίκα έπεσε από το μπαλκόνι τρίτου ορόφου. Στο σημείο επικρατεί μεγάλη ανάστάτωση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα η οποία είναι γύρω στα 45, σκοτώθηκε επί τόπου.

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι ανάστατοι, ενώ κάποιοι ισχυρίζονται ότι κάποιος μέσα από ένα διαμέρισμα  πετούσε προς το σημείο όπου η άτυχη γυναίκα βρισκόταν νεκρή στο δρόμο, αναπτήρες, τσιγάρα και μία σαγιονάρα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μπορεί κάποιος να την έσπρωξε. Η υπόθεση διερευνάται με μεγάλη προσοχή.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα άνδρες της ΟΠΚΕ οι οποίοι επιχείρησαν στην πολυκατοικία με αλεξίσφαιρα γιλέκα και ασπίδες, προκειμένου να ελέγξουν αν μέσα στο διαμέρισμα βρισκόταν κάποιο άτομο ταμπουρωμένο.

Πριν από λίγο, ολοκληρώθηκε η έφοδος της ΟΠΚΕ στην πολυκατοικία. Δεν φέρεται να εντοπίστηκε ύποπτο άτομο, ενώ μυστήριο παραμένει το ποιος πετούσε τσιγάρα και άλλα αντικείμενα στο σημείο όπου βρισκόταν το άψυχο σώμα της γυναίκας.

Άνδρες της ΟΠΚΕ με αλεξίσφαιρα

Το πακέτο με τα τσιγάρα που κάποιος φέρε...

Το πακέτο με τα τσιγάρα που κάποιος φέρεται να πέταξε από όροφο της πολυκατοικίας

thebest.gr